Ak Partililerin seçim kutlamaları gece geç saatlere kadar sürdü

AK Parti Bursa 28. Dönem Milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasının ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan sahnede açıklamalarda bulundu.

Ak Partililerin seçim kutlamaları gece geç saatlere kadar sürdü
BURSA HABER 15.05.2023 03:50:00 0

Sanayi ve Teknoloji Bakanı aynı zamanda Bursa milletvekili adayı Mustafa Varank'ın konuşmasından satır başları;

Demokrasi Bayramı'nda yine bu gece yarısında bizleri yalnız bırakmadığınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın davasına Türkiye davasına sahip çıktığınız şu heyecanı, coşkuyu bizlerle yaşadığınız için sizlere çok teşekkür ediyor, her birinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Değerli kardeşlerim seçim sonuçlarının belli olmaya başladığı ilk andan itibaren Bursalı hemşehrilerimiz yine bu demokrasi bayramına sahip çıktılar.

 Akşamın ilk saatlerinden itibaren şu meydanı doldurdular, bizlerle beraber oldular. Hamdolsun 16. seçiminde de Sayın Cumhurbaşkanımız açık ara önde bu yarışı götürüyor. Inşallah neticeler belli olduğunu da hep beraber kutlama coşkumuz daha da artacak. Değerli kardeşlerim. Cumhur İttifakı olarak mecliste büyük bir çoğunlukla 300'ün çok üzerinde bir milletvekili sayısıyla mecliste yer alacağımız zaten belli oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız en yakın rakibine 2 milyon 600 bin oy farkı atarak şu anda yarışı devam ettiriyor. Bursa'da, Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor. Bu yolculuğa devam edecek. Biz sizlere çok teşekkür ediyoruz.