Alçak saldırıda ölü sayısı 2´ye yükseldi

Diyarbakır´da bir lokantada çorba içen polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda bir vatandaş hayatını kaybederken, 1 vatandaş ağır 3 polis yaralandı.Yaralı vatandaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken ölü sayısı 2´ye yükseldi

Alçak saldırıda ölü sayısı 2´ye yükseldi
Haberi Sesli Oku
ASAYİŞ 12.09.2015 11:10:56 0

 

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Diyarbakır´ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Akkoyunlu 3. Sokak´ta meydana geldi. Gece devriye görevi yürüten 3 polis, sabah saatlerinde burada bulunan çorbacıya geldi. Siparişlerini vererek beklemeye başlayan polislere, bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda polislerin yanı sıra kendilerine servis yapan 2 lokanta çalışanı ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan lokanta çalışanı Şeyhmus Tanış hayatını kaybederken ağır yaralanan ve hastanede 3 kez hayata döndürülen 66 yaşındaki Osman Saim Çetin isimli vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Buna göre hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 2´ye yükselirken olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma ise sürüyor.