ALİ AKBAŞ, KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

AKBAŞ, ADAYLIK DİLEKÇESİNİ İLÇE TEŞKİLATINA TESLİM ETTİ

ALİ AKBAŞ, KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
25.12.2008 23:56:10 0

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 3 ay kala siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları hız kazandı. İnegöl’e bağlı Kurşunlu Beldesinde mevcut belediye başkanı Erkan Dönmez ile seçime gitmeyi planlayan CHP’nin ardından İktidar Partisi Ak parti’den Belediye Başkan aday adayı Ali Akbaş oldu. Ali Akbaş dün akşam Ak Parti İlçe Başkanlığında aday adaylığı dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye teslim etti.

 

Ak parti İlçe Başkanlığındaki toplantıya Ak parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu, Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit, Ak Partili Belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kurşunlu Belde Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

 

Kurşunlu Belediye Başkanlığın aday adaylığını açıklayan Ali Akbaş, inşallah 30 Mart sabahı Kurşunlu Beldemizde yeni bir güneş doğacaktır. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda en iyi hizmeti verebilmek için göreve talibiz dedi.

 

Ali Akbaş konuşmasının ardından aday adaylığı dilekçesini İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye teslim etti.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, Kurşunlu Beldesini Ak ellerler buluşturmak için Ali Akbaş belediye başkanlığına aday adayı olmuştur. Kurşunlu halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.