Ali Altınoğlu Osmangazi için yola çıktı

Ak Parti’de Osmangazi Belediye Başkan adaylığı için yola çıkan genç isim Ali Altınoğlu, aday adaylığı sürecinin yoğunluğuna hızla uyum sağlayarak çalışmalarını sürdürdü.

POLİTİKA 2.12.2023 10:17:00 0
Ali Altınoğlu Osmangazi için yola çıktı

Aday adaylığı başvurusunun hemen ardından, mahalle mahalle gezerek Osmangazi için önceliklerini ve hedeflerini anlatan Ali Altınoğlu, kamu ve belediyecilik alanındaki tecrübelerini, gençliğinin verdiği dinamizm ile birleştirerek hedefe odaklandığını belirtti.

"Bursa'da doğdum, büyüdüm"

Bursa'da doğup büyüdüğünü ve bu topraklara emek vermek için yola çıktığını ifade eden Altınoğlu, "Ailecek asırlar boyu kök saldığımız ve bizi büyüten Bursamıza şimdi hizmet etme sırası bizde. Belediyecilik ve şehircilik alanında kazandığımız tecrübeleri, Osmangazi ilçemizin aldığı mesafeyi daha da ileriye götürmek için kullan istiyorum. Bu yolda harcanacak emek ve zamanın, atılacak her adımın kutsal olduğuna inanıyorum" dedi.


"En büyük desteğimiz gönlünü aldığımız insanlar"

Gösterişli ve kalabalık bir heyetle aday adaylığı başvurusunu yapan Ali Altınoğlu, "Çıktığım bu yolda en büyük destekçilerim ailem ve bugüne kadar farkında olarak veya olmayarak dokunduğumuz, desteğe koştuğumuz ve gönlünü aldığımız insanlarımız oldu. Aynı desteğin büyüyerek tüm şehre yayılacağına inanıyorum. Bunun için de elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum" şeklinde konuştu.

Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra sivil topluk kuruluşu toplantılarını sürdüren Ali Altınoğlu, üyesi olduğu Dağ-Der yönetimini de ziyaret etti. Ailem dediği DağDer'den çıktığı bu yolda manevi destek isteyen Altınoğlu, şehrin tüm kesimlerini içine alan dernek, kurum ve kuruluşlara ziyaretlerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Türkiye arabulucu oldu, esir takasında anlaşma sağlandı

İş dönüşü evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı

Papa’nın geleceğini açıkladığı İznik’te Hz. İsa döneminden kaldığı iddia edilen mozaik bulundu

TSK'nın 'kahraman köpekleri', 2 yıl boyunca 8 farklı branşta eğitiliyor

İnegölspor’da yeni dönem: Kani Ademoğlu adaylığını açıkladı

Başkan Bozbey Büyükorhan'da

DMM'den "12 yıl ceza 9 ay yatış" iddiasına yalanlama: Asılsız ve manipülatif

Gazeteci İsmail Saymaz'ın ev hapsi cezası kaldırıldı

Meteoroloji'den Bursa için sağanak uyarısı

Bursa’da 19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz

İş makinesinin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Özgür Özel: “Barışa giden yol Meclis’ten geçer”

Bursa’da 112'ye gelen ihbarların yüzde 60'ı asılsız

Marmarabirlik’teki değişikliğin nedeni arazi rantı mı?

Aydın: "Soruşturma başlatıldı, sorumlular işten çıkarıldı"

Bursa'da elektrikli bisiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İnegöl'de engelsiz kalpler sahada

Bursa Büyükşehir Meclisi’nde tansiyon yükseldi

Meclisteki gerginliğin ardından il başkanları açıklama yaptı

Bursaspor'un şampiyonluk yıl dönümüne özel "Vefa Yolu" etkinliği

Zelenski: Erdoğan’a saygımızdan İstanbul’a heyet gönderdik

7 katlı apartmanın çatısı alev alev yandı

Konya'da deprem!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ankara'da

Mücahit Can Akçay Bursaspor'a veda mı ediyor ?

Osmangazi Belediyesi'nden "barınak olayları" açıklaması

Gemlik’te müsilaj paniği

Altın düşüşte, piyasalar yatay seyirde

Dünyanın gözü İstanbul'da: Barış masası yeniden kuruluyor

Kızların kavgası kamerada

Yükleniyor