Tarih: 09.09.2024 14:17

Alinur Aktaş: "Mevcut projeleri yeniden adlandırmak yerine yeni projeler üretin!"

Facebook Twitter Linked-in

Aktaş, görevde bulunduğu 2019 yılında hayata geçirilen ve dar gelirli ailelerin çocuklarına ücretsiz okul öncesi eğitim imkânı sağlayan "Ana Kucağı" kreş merkezlerinin, yakın zamanda "Bursa Yuvam" adıyla yeniden tabelalandırılabileceğini belirtti.

Alinur Aktaş, paylaşımında “Rabb’ime şükürler olsun ki minik yavrularımıza annelerinin sıcaklığında eğitim alabilecekleri ‘Ana Kucağı’ ismiyle tam 33 ücretsiz kreş kazandırmak bizlere nasip oldu” diyerek projelerin önemine vurgu yaptı. Aktaş, eğitim yatırımlarının Bursa ve Türkiye'nin geleceğine yapılan en değerli yatırımlar olduğunu ifade ederken, görev süresi boyunca eğitime katkı sağlayan birçok projeye imza attıklarını belirtti.

Yeni Projeler Beklentisi

Aktaş, mevcut belediye yönetiminden beklentilerini de dile getirerek, “Bu düşünceyle mevcut belediyenin var olan projeleri hemşehrilerimize farklı isimlerle lanse edip tabelalarını değiştirmek yerine; vaat ettiği üzere eğitime, şehrimize ve ülkemizin geleceğine fayda sağlayacak yeni projeler geliştirmesini her şeyden önce bir Bursalı olarak bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılına başlayacak öğrencilere ve eğitimcilere başarı dileklerinde bulunan Aktaş, "Pazartesi günü okula başlayacak olan evlatlarımıza da eğitimcilerimize de başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —