Tarih: 22.03.2024 14:37

Alinur Aktaş, Soğanlı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Soğanlı Mahallesi'nde düzenlenen nokta mitinginde yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Güne Dikkaldırım esnaf ziyareti ile başlayan Aktaş, Hüdavendigar Kapalı Pazar Alanı ve Hanlar Bölgesi alanlarını gezerek esnafla sohbet etti. Ardından Bursa Valiliği tarafından düzenlenen STK temsileri ve kanaat önderleri iftar buluşmasına katılan Aktaş, Soğanlı Mahallesi'nde yapılan buluşmada meşaleler arasında karşılandı.

Aktaş, mahalledeki buluşmada kentsel dönüşüme önem verdiğini belirtti. Her ilçede olduğu gibi Soğanlı Mahallesi'nde de kentsel dönüşümleri hayata geçirdiklerini ifade eden Aktaş, yeni dönemde de daha dirençli bir şehir oluşturmak için çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Aktaş, Cumhur İttifakı olarak kentsel dönüşüm projelerini sürdürdüklerini ve daha dirençli bir Bursa'nın inşası için çaba harcadıklarını dile getirdi.

Soğanlı Mahallesi için gerçekleştirilen projeleri anlatan Aktaş, mahallede birçok çalışmanın tamamlandığını ve hizmetlerin devam ettiğini söyledi. Aktaş, hedeflerinin her zaman daha iyi hizmet olduğunu ve söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirtti. İlçe belediyeleri ile birlikte sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan Aktaş, her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve sorunları çözmek için çaba harcadıklarını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —