Ambulans kavgası sonrası otomobil sürücüsü açıklama yaptı

Ambulans kavgasında otomobil sürücüsü, yaşanan arbede sonrası açıklama yaparak olayın nedenini ve gelişmelerini aktardı.

BURSA HABER 11.10.2024 17:03:00 0

Ambulans kavgası sonrası otomobil sürücüsü açıklama yaptı

Dün akşam saat 19.12 sularında Demirtaş’taki iş yerimden iki oğlumla Mudanya istikametine, çevreyolundan seyir halinde idim. Sonrasında Oksijen Tesisleri'ne girdik. Bir süre sonra araç ile yola bağlanırken siren sesleriyle ambulansın geldiğini duydum.

Oksijen Tesisleri’nin otoyol çıkış bağlantısında dört aracın arkasından gelen ambulansın geçmesini bekledim ve diğer araçların çıkışını da önlemiş oldum. Sonrasında hızlı giden ambulansın arkasından devam etmeye çalıştım. Emniyet şeridinde değildi. Yaklaşık 100-150 metre sonra sert bir fren yaptı ve önünde kimse yoktu.

Herhangi bir anons veya öncesinde ikaz edilmedim. Fren yapmasıyla sola kırdım ve geçtim. Seyrime devam ederken hızlanan ambulans yanıma gelerek el kol hareketleriyle "ne arkamdan geliyorsun" gibi tuhaf kelimeler sarf etti. Biz de "Hayırdır, ne diyorsun?" diye oğullarım camdan cevap verdiler.

Sonrasında ise "Çek sağa, çek sağa, kolluk çağıracağım. Sen adam mısın?" kelimelerini de sarf edince durduk. Sonra münakaşa başladı. Video mevcut. Aracıma tekrar yönelirken sırtım dönükken, arabada olan şoför aşağı inerek saldırmaya çalışınca onunla küçük oğlum arasındaki olay esnasında oğlumun sağ bilek ve baş parmağı kırılmış. Ben de kendisini ayırmak ve olay refleksiyle yakasına yapıştım.

Sonra aracın önünde kamera olduğunu bilen şoför, seyrine söylemleriyle yanda söz söyleyerek devam etti ve önde oğlum Melih’in hareketini kısıtlamak ve tahrik etmek amacıyla sağ ayağına bastı. Bir gün önce sağ ayak tarakları ve parmakları kırık olan şehir hastanesi röntgen ve muayene tespitli Melih, refleks olarak şoför arkadaşa elinin tersiyle yüzüne vurdu.

"İşte şimdi bittiniz. Kameraya gülümseyin. Bak bundan sonra ne olacak, göreceksiniz" diye şoför arkadaş söylemlerde bulundu. Bu esnada ambulans içinde doktor ve hemşire yanımıza geldi. "Araçta hasta var" denilince, "Siz devam edin, hukuk gerekeni yapar" dedik. Ayrıldık.

Tüm olay süreci sadece Oksijen çıkışından sonra 300 metrede ve 2 dakika içinde gerçekleşmiştir.

Oğlum elinde acı hissettiğini, "Zannedersem kırık" deyince de Balat'a girmişken tekrar muayene için Bursa Şehir Hastanesi'ne gittim. Sonrasında acilden kendisini tedavi ettirdik. Kendim hastane polisine gidip durumu bildirdim. Oğlumun adli vaka ile yaralandığını belirttim. Gece Emek Polis Merkezine sevk olduk. İfadeler alındı. Sonra kendisi rapor almış, gırtlak kıkırdağım kırık, ağzımda 12 dikiş var diye rapor almış.

Akşam Emek Karakolu’na geldi ifade verdi. Bahçede dostlarıyla gayet sağlıklıydı. Konuşmasında hiç sıkıntı yoktu. Kendisi Gemlik’ten hasta sevki yapmakta imiş. Zannımca daha evvel taciz eden biri ile karıştırmış. Bizimle de yakışmayan tarzda diyalog ve olay gerçekleşti.

Kendi çektiğimiz video ve yol ile paylaşımlarda; sosyal medya ve haberlerde her şeyin tek taraflı gibi yansıtılması, geçmiş siyasi bağıma atfedilmesi, hakaretlere maruz kalmam. Resim, isim, araç plakasını bu konuda tek yanlı servis edilerek paylaşan algı yaratanları Allah’a havale ediyorum.

Kamu çalışanları, sağlık çalışanları bizler için çalıştığının bilincini bir an bile unutamam. İçeride belki en yakınım anam, babam da olabilirdi. Ambulans kaydında her şey bariz göründü. Şimdi süreç birazdan tersine dönecek.

Yenişehir’de bayram öncesi temizlik seferberliği

Bursa’da bayram trafiğine havadan sıkı denetim

UEDAŞ'dan bayramda kesintisiz hizmet!

Bursa'da 8 katlı binada yangın paniği

İnegöl protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil prefabrik yapıya girdi

Nilüfer’de bayramlaşma geleneği sürdü

İnegöl’de kamyon devrildi: 2 yaralı

Bursa protokolü bayramlaşmak için bir araya geldi

Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Yılmaz, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

CHP Bursa’dan hastane alanı satışına tepki

Başkan Özel, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Bursa'da trafikte yol verme kavgası kameraya yansıdı!

BESAŞ baklavasına bayram öncesi yoğun ilgi

Bursa'da bayram arifesinde feci kaza: 7 yaralı

Bursa'da çatışma sonrası operasyon: 4 şüpheli yakalandı

Bursa’da iki ilçede su kesintisi!

Başkan Bozbey’den şehit aileleri ve gazilere vefa sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altaylı’ya geçmiş olsun telefonu

Başkan Yılmaz’dan şehit ailelerine ziyaret

İnegöl'de 15 yıl hapis cezası bulunan firari dolmuşta yakalandı

Bursa’da Çanakkale Şehitlerine vefa

İnegöl'de genç sürücü ölümden döndü

İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi

Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak

İnegölspor, Koray Palaz ile Anlaştı

İnegöl'de kontrolden çıkan tır yol kenarına devrildi

Hem vatandaşı soy hem de devlete diren!

Yükleniyor

loading