Ambulans kavgası sonrası otomobil sürücüsü açıklama yaptı

Ambulans kavgasında otomobil sürücüsü, yaşanan arbede sonrası açıklama yaparak olayın nedenini ve gelişmelerini aktardı.

BURSA HABER 11.10.2024 17:03:00 0

Ambulans kavgası sonrası otomobil sürücüsü açıklama yaptı

Dün akşam saat 19.12 sularında Demirtaş’taki iş yerimden iki oğlumla Mudanya istikametine, çevreyolundan seyir halinde idim. Sonrasında Oksijen Tesisleri'ne girdik. Bir süre sonra araç ile yola bağlanırken siren sesleriyle ambulansın geldiğini duydum.

Oksijen Tesisleri’nin otoyol çıkış bağlantısında dört aracın arkasından gelen ambulansın geçmesini bekledim ve diğer araçların çıkışını da önlemiş oldum. Sonrasında hızlı giden ambulansın arkasından devam etmeye çalıştım. Emniyet şeridinde değildi. Yaklaşık 100-150 metre sonra sert bir fren yaptı ve önünde kimse yoktu.

Herhangi bir anons veya öncesinde ikaz edilmedim. Fren yapmasıyla sola kırdım ve geçtim. Seyrime devam ederken hızlanan ambulans yanıma gelerek el kol hareketleriyle "ne arkamdan geliyorsun" gibi tuhaf kelimeler sarf etti. Biz de "Hayırdır, ne diyorsun?" diye oğullarım camdan cevap verdiler.

Sonrasında ise "Çek sağa, çek sağa, kolluk çağıracağım. Sen adam mısın?" kelimelerini de sarf edince durduk. Sonra münakaşa başladı. Video mevcut. Aracıma tekrar yönelirken sırtım dönükken, arabada olan şoför aşağı inerek saldırmaya çalışınca onunla küçük oğlum arasındaki olay esnasında oğlumun sağ bilek ve baş parmağı kırılmış. Ben de kendisini ayırmak ve olay refleksiyle yakasına yapıştım.

Sonra aracın önünde kamera olduğunu bilen şoför, seyrine söylemleriyle yanda söz söyleyerek devam etti ve önde oğlum Melih’in hareketini kısıtlamak ve tahrik etmek amacıyla sağ ayağına bastı. Bir gün önce sağ ayak tarakları ve parmakları kırık olan şehir hastanesi röntgen ve muayene tespitli Melih, refleks olarak şoför arkadaşa elinin tersiyle yüzüne vurdu.

"İşte şimdi bittiniz. Kameraya gülümseyin. Bak bundan sonra ne olacak, göreceksiniz" diye şoför arkadaş söylemlerde bulundu. Bu esnada ambulans içinde doktor ve hemşire yanımıza geldi. "Araçta hasta var" denilince, "Siz devam edin, hukuk gerekeni yapar" dedik. Ayrıldık.

Tüm olay süreci sadece Oksijen çıkışından sonra 300 metrede ve 2 dakika içinde gerçekleşmiştir.

Oğlum elinde acı hissettiğini, "Zannedersem kırık" deyince de Balat'a girmişken tekrar muayene için Bursa Şehir Hastanesi'ne gittim. Sonrasında acilden kendisini tedavi ettirdik. Kendim hastane polisine gidip durumu bildirdim. Oğlumun adli vaka ile yaralandığını belirttim. Gece Emek Polis Merkezine sevk olduk. İfadeler alındı. Sonra kendisi rapor almış, gırtlak kıkırdağım kırık, ağzımda 12 dikiş var diye rapor almış.

Akşam Emek Karakolu’na geldi ifade verdi. Bahçede dostlarıyla gayet sağlıklıydı. Konuşmasında hiç sıkıntı yoktu. Kendisi Gemlik’ten hasta sevki yapmakta imiş. Zannımca daha evvel taciz eden biri ile karıştırmış. Bizimle de yakışmayan tarzda diyalog ve olay gerçekleşti.

Kendi çektiğimiz video ve yol ile paylaşımlarda; sosyal medya ve haberlerde her şeyin tek taraflı gibi yansıtılması, geçmiş siyasi bağıma atfedilmesi, hakaretlere maruz kalmam. Resim, isim, araç plakasını bu konuda tek yanlı servis edilerek paylaşan algı yaratanları Allah’a havale ediyorum.

Kamu çalışanları, sağlık çalışanları bizler için çalıştığının bilincini bir an bile unutamam. İçeride belki en yakınım anam, babam da olabilirdi. Ambulans kaydında her şey bariz göründü. Şimdi süreç birazdan tersine dönecek.

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Donald Trump: Sınırsız mühimmat ve bolca zamanımız var

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Kestel’de camiler bayrama hazırlanıyor

Enes Çelik’ten PFDK'ya sert tepki

İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi

Alkole sıkı denetim geliyor

Bursaspor - Muşspor maçına PFDK’dan ceza

Başkan Özdemir: “Nilüfer bir kadın kentidir”

İnegöl’de drift yapan sürücüye 140 bin lira ceza

Başkan Aydın Alacahırka’da vatandaşlarla iftarda buluştu

Ramazan ruhu Gemlik’te paylaşıldı

Bursa’da binanın çatı katı alevlere teslim oldu

Aşevinde skandal: Kavurmadan çıkan çip yarış atı Smart Latch’e ait

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı

Bursa’da trafikte korku dolu anlar

Mücteba Hamaney: Bölgedeki ABD üsleri kapatılmalı

Hakan Fidan: “Orta Doğu’daki savaş bir an önce sona ermeli”

Nilüfer’de kulak sağlığı konuşuldu

BTSO Başkanı Burkay: “Asıl güç dayanışma ve birliktedir”

Bursaspor maçı Nilüfer’de dev ekranlarda olacak!

Merkez Bankası'nın rezervlerinde haftalık düşüş!

Yıldırım spor kentine dönüşüyor

Füze tehdidine karşı S-400 neden kullanılmadı?: MSB'den açıklama!

Yükleniyor

loading