ANAVATAN GENÇLİK KOLLARI YENİ YÖNETİMİ TANITILDI

BAŞKAN GÜDEN TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN AYAKTAYIZ

ANAVATAN GENÇLİK KOLLARI YENİ YÖNETİMİ TANITILDI
14.08.2008 00:03:37 0

Geçtiğimiz ay görevlerinden topluca istifa eden anavatan partisi ilçe gençlik kolları başkanı yasin altuntepe ve yönetim kurulu üyesi 35 kişi cumartesi akşamı ak parti ilçe teşkilatında düzenlenen törenle ak parti saflarına katılmışlardı.

 

Anavatan partisi ilçe gençlik kolları başkanı yasin altuntepe ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesinin ardından yeni yönetimi kurma çalışmalarını tamamlayan anavatan partisi ilçe teşkilatı yeni yönetimi dün akşam parti lokalinde düzenlenen basın toplantısında kamuoyuna tanıttı.

 

Yönetim kurulu üyeleri ve yeni gençlik kolları üyelerinin hazır bulunduğu Basın toplantısında konuşan anavatan partisi ilçe başkanı Mustafa güden, anavatan partisini her türlü zorluğa rağmen ayakta tutmaya çalışıyoruz dedi. Anavatan partisi eski ilçe gençlik kolları başkanı yasin altuntepe ve yönetim kurulu üyelerinin ak parti ye katılmalarını değerlendiren başkan Mustafa güden, bizden ayrılan arkadaşlarımız iktidar partisine değil de herhangi bir muhalefet partisine katılsalardı daha onurlu davranmış olurlardı diye konuştu.

 

Anavatan partisi ilçe gençlik kolları başkanlığına getirilen emin kalkan ise anavatan partisine hizmet edebilmek için var gücüyle çalışacaklarını söyledi.

 

Daha sonra ise gençlik kolları üyelerine parti rozetleri takıldı.