ANKARA´DA BURSA MEDYA OFİSİ HİZMETE GİRDİ

İNTERNET BAĞLANTILI 4 BİLGİSAYAR BULUNAN TAM DONANIMLI BASIN OFİSİNDEN GAZETECİLER 7/24 SÜRE KISITLAMASI OLMADAN YARARLANABİLECEK

ANKARA´DA BURSA MEDYA OFİSİ HİZMETE GİRDİ
/kanal16haber.com/2017-12/17/192946774b.mp4
GÜNDEM 17.12.2017 18:22:34 0

 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´nun talimatları doğrultusunda Bursalı gazeteciler için Ankara´da açılan ofis, Basın Yayın Ve Enformasyon Genel Müdürlüğü´nde hizmete girdi.

7 Aralık´ta Bursalı basın heyetini Ankara´da ağırlayan ve Basın Merkezi hakkında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´nun Basın Müşaviri Yakup Halit Bulut ile Basın Enformasyon Daire müdürleri hizmete giren merkez hakkında bilgileri aktarmıştı.

Bursalı basın heyetinden televizyonumuz Kanal 16´yı da Yönetim kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve Ferhat Özkaner temsil etmişti.

Medya ofisinde yerel medya mensupları için her türlü mesleki ihtiyaç karşılanıyor. İnternet bağlantılı 4 bilgisayar bulunan tam donanımlı basın ofisinde gazeteciler 7/24 süre kısıtlaması olmadan yararlanabilecek.

Basın mensuplarına sıcak soğuk içecek ikramı da mümkün olan ofiste, canlı yayın yapmak isteyenler için mini stüdyo imkanı da sağlandı.

Böylece çeşitli görevler için başkente gidecek basın mensupları haber yazıp yayın yapabilecekleri, mesleki görüşmelerini yapabilecekleri ferah bir ortama kavuştu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´nun talimatıyla yerel basın mensupları için hazırlanan Bursa Ofisi, Ankara´nın işlek semtlerinden  Balgat´ta Ceyhun Atuf Kansu Caddesi üzerinde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Binasında bulunuyor.