Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Onların da yetkisi alınabilir

İstanbul Trafik Vakfı`nın, park yasağını ihlal eden araçları çekme, kurtarma faaliyetleri sona erdi. Konuya ilişkin alınan bilgiye göre, İstanbul trafiğinde kurallara uymayan araçların sadece yüzde 20?sini çeken İstanbul Trafik Vakfı?nın ardından bu hizme

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Onların da yetkisi alınabilir
GÜNDEM 21.12.2019 18:47:14 0

İstanbul Valiliği bugün yaptığı açıklamada İstanbul Trafik Vakfı’nın park yasağını ihlal eden araçları çekme, taşım ve kurtarma faaliyetlerine son verildiğini duyurmuştu.

İstanbul Valiliği tarafından açıklamada "1996 yılında kurulan İstanbul Trafik Vakfı, ilimizde park yasağını ihlal eden araçları çekme, taşıma ve kurtarma faaliyetlerini sona erdirdi. 05 Kasım 2019 tarihinde toplanan İstanbul Trafik Vakfı Kurucular Kurulu, vakıf araçlarıyla verilmekte olan park yasağını ihlal eden araçları çekme, taşıma ve kurtarma faaliyetlerinin 30 Kasım 2019 tarihi itibariyle sonlandırılmasına karar vermiştir" ifadelerine yer verilmişti.

İSTANBUL TRAFİK VAKFI SADECE YÜZDE 20'SİNİ ÇEKİYOR

Konuyla ilgili alınan bilgiye göre İstanbul’da çekilen araçların sadece yüzde 20’sini İstanbul Trafik Vakfı İstanbul tarafından çekiliyor. Diğer yüzde 80’lik kısım ise kamu yararına hizmet veren diğer dernekler tarafından çekiliyor. haber7'nin ulaştığı bilgilere göre, valilik ilerleyen günlerde de bu dernek ve vakıfların yetkilerine son verebilir.

HABER 7