Arda Turan: "Önümüzde yurt dışından 4 teklif var"

Arda Turan: "Önümüzde yurt dışından 4 teklif var"

GÜNDEM 24.05.2025 19:30:01 0
Arda Turan:
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Antalyaspor karşısında son kez Eyüpspor teknik direktörü olarak sahaya çıktığını söyleyerek, "Önümde yurt dışından 4 teklif var" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Eyüpspor, sezonun son iç saha müsabakasında konuk ettiği Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Çok sevdiğim bir abim vardı bugün rakip olarak karşımda. İki takım için de prestij mücadelesi oldu. Kazansaydık altıncı olabileceğimiz bir maçtı. Sezon bizim için bitti. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sezon boyunca oyunu güzelleştirmeye çalıştık. Hakemleri konuşmadık. Çocuklara, gençlere iyi bir takım izlettik. Bu sebeple gururluyuz. Bugün Eyüpspor’daki son maçımdı. Bi on gün dinlenip karar vereceğiz. Başakanımız Murat Özkaya ve Fatih Kulaksız’a bana verdikleri imkânlardan dolayı teşekkür ediyorum. 84 maç boyunca hedefimiz futbol oynama hedefimizle ile sahaya çıktık. Önümde yurt dışından dört teklif var. Bunu değerlendireceğiz ve yeni görevimize başlayacağız" diye konuştu.
Pro-lisans konusunda açıklama yapan Turan, önümüzdeki sezondan itibaren pro lisanslı olarak maçlara çıkacağını iletti.

"Oyuncuları Türk-Yabancı diye ayırmam"
Verecekleri karara göre çalışacağı takıma göre planlama yapacaklarını dile getiren Arda Turan, "Ben oyuncuları Türk-Yabancı diye ayırmam. Görev alacağımız takım belli olduğunda ihtiyaca göre buradan da oyuncularla tabiki çalışma ihtimalimiz var. Ben Türkiye’de çok yetenekli oyuncuların olduğunu düşenen bir teknik adamım" açıklamalarında bulundu.
Arda Turan, eflatun-sarılı ekibin başında çıktığı son basın toplantısına oğlu Hamza ile birlikte çıktı.

Burhaniyeli öğrenciler atık malzemelerden heykel yaptı

Kaymakam Memiş, şehit ailesini ağırladı

Gebze’de 55 kilometrelik ultra maraton heyecanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugüne kadarki en büyük eserimizi, yani terörsüz Türkiye’yi yakın zamanda sağlam bir temel üzerinde yükselteceğiz"

Restoran işletmecisi Cüneyt Asan’ın havalimanında yolcuyla tartıştığı anlar kamerada

Ralli yarışında korku dolu anlar: Yarış aracı seyircilerin bulunduğıu bölgeye savruldu

Ancelotti ve Modric, Real Madrid’e galibiyetle veda etti

Ertuğrul Ersoy’dan Bursaspor Yörsan’a tribün desteği

Hafif ticari araç ile scooterlar çarpıştı: 2 çocuk yaralandı

Balıkesir’de kız arkadaşını öldüren genç tutuklandı

Arda Turan: "Önümüzde yurt dışından 4 teklif var"

Emre Belözoğlu: "Bu takımın ayağa kalkması için en az 13-14 milyon Euro’ya ihtiyacı var"

Ultra Trail’de nefes kesen mücadele

Zincirleme kazada otomobil kağıt gibi ezildi: 5 yaralı

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 2 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)

Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı

Ümraniye Bilim Merkezi açıldı

Haluk Bayraktar: "TB2’den KAAN’a uzanan bu dönüşüm, sadece teknolojik bir gelişme değil milletin kaderine sahip çıkma iradesidir"

Uyuşturucu sandılar, silah deposu çıktı: Otomobili kullanan şoför polisti

Başkan Alemdar: "Sakarya şehrin takımını hak ettiği yerlere taşıyacak güce de kabiliyete de sahiptir"

Avcılar’da İETT sürücüsünün aceleciliği, faciayla sonuçlanıyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü

Tekirdağ’da ’Çember’ uygulaması: 44 aranan şahıs yakalandı

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)

Bursa’da 8 katlı binada yangın paniği

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 0 - Antalyaspor: 0 (Maç devam ediyor)

Edirne’de İstanbul’un Fethi mehter konseriyle kutlandı

Bisiklet Milli Takımı, Balkan Yol Bisikleti Şampiyonası’ndan 5 madalya ile döndü

Sakarya’da 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerine şenlik gibi mezuniyet

Pendik Belediyesi Yetkinlik Geliştirme ve İstihdam Merkezi açıldı

Yükleniyor