Tarih: 16.12.2008 23:56

AŞIRI HIZ VE DİKKATSİZLİK KAZAYA SEBEP OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz akşam İnegöl Bursa karayolunun Kalburt köprüsü mevkiinde meydana gelen kazada, köprü korkuluklarına çarptıktan sonra yola savrulan özel otomobile, yoldan geçen başka bir araç çarparken, kazada sürücü ağır yaralandı.

 

Bursa istikametinden İnegöl’e doğru gelmekte olan 69 yaşındaki Halil Dartıcı yönetimindeki 16 Y 1397 plakalı özel otomobil, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu Kalburt köprüsünün korkuluklarına çarpıp spin attı.

 

 Yola savrulan özel otomobile, aynı istikametten gelmekte olan Ahmet Sülük yönetimindeki 34 TM 3315 plakalı özel otomobil çarptı. Önce köprü korkuluklarına savrulan, ardından ise özel otomobilin çarpması ile hasar gören 16 Y 1397 plakalı özel otomobilin sürücüsü Halil Dartıcı ağır yaralandı.

 

Araç içerisinde sıkışan sürücü Halil Dartıcı olay yerine giden İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkartılarak 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Halil Dartıcı burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —