Atış Grup Bursaspor'un göğüs sponsoru oldu

Bursaspor ve Atış Grup, 2024-2025 sezonunda göğüs sponsorluğu anlaşmasıyla güçlerini birleştirdi.

Bursaspor 6.09.2024 15:16:00 0
Atış Grup Bursaspor

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine; Bursaspor Başkanı Enes Çelik, İkinci Başkan Emir Çokçağlayan, Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, diğer yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

Başkan Enes Çelik: "Yeni Bir Dönem Başlıyor!"

Toplantıda konuşan Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kulübün son üç aylık süreçte gösterdiği çaba ve başarıya dikkat çekerek, "Transfer tahtasının açılması, yeni transferler, teknik heyetimizin kurulması ve altyapıdaki yenilenme sürecimiz gibi pek çok önemli adım attık. Atış Grup ile yapılan bu sponsorluk anlaşması, Bursaspor'un hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Çelik, ekonomik zorlukların yaşandığı bu dönemde Atış Grup'un desteğini büyük bir anlam ifade ettiğini vurgularken, "Bu anlaşmanın hem Bursaspor'umuz hem de Atış Grup ailesi için hayırlı olmasını diliyorum," diye ekledi.

Atış Grup'tan Güçlü Destek

Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış ise, Bursaspor ile yapılan anlaşmanın heyecanını paylaştı ve şehrin önemli markalarından biri olarak Bursaspor’a destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. "Bu şehirde doğduk ve bu şehirde büyüdük. Bursaspor ile güç birliği yaparak hedefimiz, Süper Lig'e çıkmak ve daha büyük başarılar elde etmek," ifadelerini kullandı.

Metin Atış, Atış Grup'un spordan sanata, sosyal sorumluluk projelerinden eğitime kadar geniş bir alanda destek verdiğini ve Bursaspor ile yapılan bu sponsorluk anlaşmasının da bu misyonun bir parçası olduğunu dile getirdi.

Yeni Dönemin İlk Adımı: "Göğsünü Gere Gere Bursaspor De!"

Konuşmaların ardından, Bursaspor'un kaptanları Ahmet İlhan Özek ve Muhammet Demir ile birlikte günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Atış Grup, Bursaspor'a sadece göğüs sponsorluğu ile değil, aynı zamanda "Yanındayım Kampanyası"na da önemli bir destek vererek kulübün yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

İran’dan kritik NOTAM kararı

Başkan Erol: Kapı kapı, gönül gönül çalışıyoruz

Özel okullara fahiş fiyat soruşturması: 19 kurum incelemede

Bursaspor PFDK’ya sevk edildi

İnegöl Belediyesi yanlış algı oluşturan paylaşımlara karşı hukuki süreç başlattı

Nilüfer’de anneler için “Anne Taksi” uygulaması büyük ilgi gördü

BTSO Meclisi Bursa Business School’da toplandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan coşkusunu ve milli değerleri vurguladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: F-16 kazası bizi derinden üzdü

Burhanettin Duran: Afrika Boynuzu’nun güvenliği bizim için öncelik

Görele’de taciz skandalında yeni gelişme

Bursaspor’a taraftarlardan 300 milyon TL’lik destek

Ramazan akşamları Osmangazi’de bayram havası

Büyükşehir'den kırsal üretime kovan desteği

Bursa’da 20 milyonluk sahte soygun planı çöktü

Bursa’da hafriyat kamyonu trafiği hiçe saydı

Bursa Büyükşehir’den Filibe’de gönül sofrası

Balıkesir'de F-16 düştü: Şehidimiz var!

Başkan Taban’a sürpriz doğum günü kutlaması

Beyaz Saray’dan İran mesajı: “Trump ölümcül güç kullanmaya hazır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimsenin bir avuç toprağında gözümüz yok”

Bursa Emniyeti’nden arananlara ve uyuşturucuya darbe

Bursa'da kafede büyük kavga: 100 bin liralık hasar

Karacabey’de milyonluk yarış atları sular altında

Başkan Yılmaz'dan Şehit Ailesine iftar ziyareti

Nilüfer Belediyesi’nden Podyumpark’a kira tespit davası

2Saz 1Ses konserinde ustalara saygı

Osmangazi’den Uludağ eteklerinde iftar buluşması

Bursa’da parkta bıçaklı kavga: 1 yaralı

Büyükşehir’den içme suyuna dev yatırım

Yükleniyor