AVUSTRALYA AÇIK KADINLARDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık´ta sona gelinirken, tek kadınlar kategorisinde final eşleşmesi belli oldu.

AVUSTRALYA AÇIK KADINLARDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU
SPOR 24.01.2019 13:10:48 0

Sezonun ilk Grand Slam Turnuvası olan Avustralya Açık 2019´da sona gelinirken, tek kadınlar kategorisinde final eşleşmesi belli oldu. Yarı final turunda 4 numaralı seri başı Naomi Osaka, Red Lover Arena´da mücadele ettiği rakibi Caroline Pliskova´yı 2-6, 6-4, 4-6´lık setlerle 2-1 mağlup ederek, adını finale yazdırmayı başardı.

Toplam 1 saat 53 dakika süren maçta gülen taraf olan Osaka, finalde Çekyalı diğer tenisçi Petra Kvitova ile eşleşti. Amerika Açık 2018´de tek kadınlar şampiyonu olan 21 yaşındaki raket, Avustralya Açık 2019´da da ismini finale yazdırmayı başardı.

TEK ERKEKLERDE FİNALİSTLER BELLİ OLACAK

Tek kadınların ardından tek erkeklerde de finalistler bugün oynanacak maçlarla belli olacak. 1 numaralı seri başı Novak Djokovic, Fransız Lucas Pouille ile oynarken, Avustralya Açık 2019´da isminden sık sık söz ettiren Yunan raket Stefanos Tsitsipas ise 2 numaralı seri başı Rafael Nadal´a karşı kortta olacak.