AYHAN SALMAN'I YEMEK

Merakımı mazur görün.Sizlere, bir milletvekilinin görevi nedir diye sorsam?

POLİTİKA 24.09.2020 14:56:00 0
AYHAN SALMAN

Merakımı mazur görün.

Sizlere, bir milletvekilinin görevi nedir diye sorsam, sanıyorum hiçbiriniz, yarınını garantiye almak için kongrelere el atmak, kendine yakın birini il başkanı seçtirmek için mücadele etmek olduğu,  aklınızın ucundan bile geçmez.

Ama gelin görün ki, birileri AK Parti Bursa il başkanı Ayhan Salman ı koltuğundan indirmek için, adeta bir yerlerini yırtarcasına koşuyor koşturuyor. Nerede eski bir yönetici varsa kapısını çalıyor, nerede partisine kırgın veya küskün biri varsa onları ziyaret ediyor, olmadık sözlerle ve vaatlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.

Yetmiyor, akıllarınca kulis yaparak, nabza göre şerbet veriyor, bölgeciliği, hemşericiliği ön plana çıkarıyor, süfli emellerine ulaşmak için her yolu mubah sayıyorlar.

Maksat Bursa da söz sahibi olmak.

Oysa erdemli kişiler için söz sahibi olmanın yolu, Bursa ya ve Bursalılara hizmet etmekten geçtiğini bilmeyecek kadar zavallıdır bunlar.

Bu elbette işin zahiri tarafıdır.

Oysa görünmeyen yüzünde çok şeytani bir taktik de vardır.

Hedef, Alinur Aktaş,

niyet, o koltuğa sahip olmaktır.

Bu nedenledir ki, öncelikle “Bursa için canla başla” diyerek sırt sırta veren bu ikiliyi birbirinden ayırmak onlar için yeterli olacaktır.

Ayhan Salmanın aday gösterilmemesi durumunda sıra Aktaş a gelecek, Yalnızlaşan Aktaş ı harcamak daha kolay olacaktır.

Oysa Ayhan Salman çok tecrübeli bir organizatördür.

Yıllardan beri Bursa da var olan, parti içerisindeki hizipleri en aza indirmiş, çeşitli dedikodulardan arındırmıştır.

Herkese aynı mesafede durarak, Bursa nın kalkınması, gelişip büyümesi için Alinur Aktaş la kafa kafaya vermiş, her şey Bursa için diyerek, kafalarının arkasında başka hesap olmadan, zamanı da en iyi şekilde değerlendirerek, Bursa ya hizmet adına, azim ve şevkle yollarına devam etmekteler.

Böylesine samimi, içten, dürüst, ilkeli ve çalışkan bir ekibi, çeşitli entrikalarla bölmeye ve parçalamaya çalışmak hiç de doğru değildir. Bu bir vebaldir.

Maalesef Bursa da ki bir kısım medya da bu durumdan faydalanmak için yangına körükle gitmekte, Ayhan Salman ın aday gösterilmemesi için ellerinden geleni yapmaktalar.

Tek kelime ile özetleyecek olursam, uyum içerisinde çalışan bu ikiliyi ve ekiplerini birbirlerinden ayırmak olsa olsa Bursa ya ihanet olur.

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Başkan Bozbey: Bursa trafiğine nefes aldıracağız

1.2 milyon TL değerindeki 'Tiny house'u çalmıştı...

Hakan Fidan NATO toplantısında Rutte ile bir araya geldi

AK Parti Bursa’dan son kulisler

Kasım enflasyonu 31,1’e geriledi

Ak Parti Bursa ailesi büyüyor

AB’den Rus gazına büyük ambargo

Osmangazi’de engelli yollarını işgal edenlere ceza

İnegöl'e 572 fidanlık yeni koruluk kazandırıldı

Bursa'da 1 milyon 200 bin liralık ‘Tiny House'u çalan şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Bursa'da Arap Şükrü Sokağı'nda işgal uyarısı

Nilüfer’in sosyal girişimcilik vizyonuna ‘Altın Pusula’ ödülü

Atış mağduru engelli çocuğun yürek burkan mektubu

Bursa’da otobüslerde güvenlik arttı

Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

“Emekle Büyüyen Sistem: Denetimli Serbestliğin 20 Yıllık Yolculuğu” konuşuldu

Bursa'da kaçak silah imalatı atölyesine operasyon

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Yükleniyor