AYHAN SALMAN'I YEMEK

Merakımı mazur görün.Sizlere, bir milletvekilinin görevi nedir diye sorsam?

POLİTİKA 24.09.2020 14:56:00 0
AYHAN SALMAN

Merakımı mazur görün.

Sizlere, bir milletvekilinin görevi nedir diye sorsam, sanıyorum hiçbiriniz, yarınını garantiye almak için kongrelere el atmak, kendine yakın birini il başkanı seçtirmek için mücadele etmek olduğu,  aklınızın ucundan bile geçmez.

Ama gelin görün ki, birileri AK Parti Bursa il başkanı Ayhan Salman ı koltuğundan indirmek için, adeta bir yerlerini yırtarcasına koşuyor koşturuyor. Nerede eski bir yönetici varsa kapısını çalıyor, nerede partisine kırgın veya küskün biri varsa onları ziyaret ediyor, olmadık sözlerle ve vaatlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.

Yetmiyor, akıllarınca kulis yaparak, nabza göre şerbet veriyor, bölgeciliği, hemşericiliği ön plana çıkarıyor, süfli emellerine ulaşmak için her yolu mubah sayıyorlar.

Maksat Bursa da söz sahibi olmak.

Oysa erdemli kişiler için söz sahibi olmanın yolu, Bursa ya ve Bursalılara hizmet etmekten geçtiğini bilmeyecek kadar zavallıdır bunlar.

Bu elbette işin zahiri tarafıdır.

Oysa görünmeyen yüzünde çok şeytani bir taktik de vardır.

Hedef, Alinur Aktaş,

niyet, o koltuğa sahip olmaktır.

Bu nedenledir ki, öncelikle “Bursa için canla başla” diyerek sırt sırta veren bu ikiliyi birbirinden ayırmak onlar için yeterli olacaktır.

Ayhan Salmanın aday gösterilmemesi durumunda sıra Aktaş a gelecek, Yalnızlaşan Aktaş ı harcamak daha kolay olacaktır.

Oysa Ayhan Salman çok tecrübeli bir organizatördür.

Yıllardan beri Bursa da var olan, parti içerisindeki hizipleri en aza indirmiş, çeşitli dedikodulardan arındırmıştır.

Herkese aynı mesafede durarak, Bursa nın kalkınması, gelişip büyümesi için Alinur Aktaş la kafa kafaya vermiş, her şey Bursa için diyerek, kafalarının arkasında başka hesap olmadan, zamanı da en iyi şekilde değerlendirerek, Bursa ya hizmet adına, azim ve şevkle yollarına devam etmekteler.

Böylesine samimi, içten, dürüst, ilkeli ve çalışkan bir ekibi, çeşitli entrikalarla bölmeye ve parçalamaya çalışmak hiç de doğru değildir. Bu bir vebaldir.

Maalesef Bursa da ki bir kısım medya da bu durumdan faydalanmak için yangına körükle gitmekte, Ayhan Salman ın aday gösterilmemesi için ellerinden geleni yapmaktalar.

Tek kelime ile özetleyecek olursam, uyum içerisinde çalışan bu ikiliyi ve ekiplerini birbirlerinden ayırmak olsa olsa Bursa ya ihanet olur.

İbrahim Burkay:” Ödemelerde hiçbir aksama ve gecikme söz konusu değildir”

Bursalı şehit çocukluk arkadaşıyla aynı gün şehit düştü

Sosyal medyaya yaş sınırı mı geliyor?

CHP'li Yücel: "İddianame, CHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan siyasi bir metin"

Osmangazi Belediyespor’dan madalya rekoru

Cumhurbaşkanı Bursa’ya gelecek mi?

Yıldırım Belediyesi'nden 5.867 tapu

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Yürek yakan anlar: Şehidin ailesine haber ulaştı

Bursa’ya şehit ateşi düştü

MSB: TSK'ya ait kargo uçağı düştü

Bursa'nın ruhu notalarda!

İmamoğlu için 828 yıldan 2352 yıla kadar hapis cezası istendi

3900 sayfalık iddianamede 402 şüpheli var

AK Parti Yıldırım'dan 71 mahallede danışma meclisi

“Bursa’nın gönlünde iz bırakan Hikmet Şahin rahmetle anılıyor

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nın kaderi, milletin kaderi ve devletin bekasıdır"

Yüzyılın konut projesi’ne rekor başvuru: İlk günde 936 Bin 159 kişi

Bursa'da tavuk pilav yiyen 11 tarım işçisi zehirlendi

KKTC Cumhurbaşkanı ilk ziyaretini Türkiye'ye yapacak

Bir devrimcinin ardından 87 yıl geçse de

ATIŞ Yapı'nın tüm şirketlerine kayyum atandı: TMSF'den açıklama!

Yıldırım’da Türk halk müziği rüzgârı esti

İnegöl’den Cenon’a dostluk köprüsü

Ortaokul öğrencileri, Atatürk’ü özel koreografiyle andı

CHP’nin kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı

Başkanlar Atatürk'ü andı!

Bursalılar gece depremle uyandı

İznik Gölü'nde tek seferde 21 ton gümüş balığı yakalandı

Bursa'da rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında 2 tutuklama

Yükleniyor