Tarih: 02.11.2015 17:24

BAHÇELİ, HATAYI YİNE BAŞKASINDA ARADI

Facebook Twitter Linked-in

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

 

Bahçeli açıklamasında, hatayı kendinde bulmak yerine, yine farklı bir değerlendirme yaptı.  ?Milletimiz koalisyon kurmaktan köşe bucak kaçan AK Parti´ye tek başına iktidar vizesi ve görevi vermiştir? diyen Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi ise oy ve milletvekili sayısı itibariyle yeterli olmasa da TBMM´nde temsil edilme imkanına yeniden kavuşmuştur" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti´nin aldığı oy miktarının geçmiş 13 yıllık hezimet döneminin kapatılması anlamına gelmeyeceğini belirten Bahçeli, ?Türkiye´nin içinde kıvrandığı hazin tabloyu hiçbir sonuç değiştiremeyecektir. AK Parti´ye verilen her oyun, verilen her desteğin istikrarı getirmek şöyle dursun; geçen yılları mumla aratacak felaketlere davetiye çıkaracağını da şimdiden iddia ve ilan ediyoruz ? ifadelerini kullandı.

 

Bahçeli açıklamasında 7 Haziran´a oranla 39 vekil kaybetmeleri ve HDP´nin çok altında Milletvekili çıkarmaları hakkında ise herhangi bir söylemde bulunmadı.

 


/kanal16.com.tr/2015-11/2/173037098b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —