Tarih: 08.12.2015 18:38

BAHÇELİ´DEN KILIÇDAROĞLU´NA SERT ELEŞTİRİ

Facebook Twitter Linked-in

 

MHP Grup Toplantısında partililere seslenen Bahçeli, siyasetin millete hizmet ve hürmetin ana vasıtalarından biri olduğunu belirtti. İstismardan beslenen, inkar ve iftiradan nemalanan siyasi üslubun geleceğin inşasına katkı vermesinin mümkün olmadığını dile getiren Bahçeli, şöyle konuştu:

 

Devlet Bahçeli, Diyarbakır ziyaretinde PKK´lı teröristler için "Barikatları kuran arkadaşlar" ifadesini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu´nu da kınadı. Bu sözü "kurşun gibi" diye değerlendiren Bahçeli, "Tahir Elçi´ye ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, ´barikatları kuran arkadaşlar´ sözüyle teröriste sahip çıkmıştır" dedi.

SORUMSUZ VE AHLAKSIZ BİR TEŞEBBÜS

Devlet Bahçeli, Rusya´dan gelen gerilimi artırıcı açıklamaları da eleştirerek, "Rusya saldırgan bir politikanın tarafındadır. Rus yetkililer her fırsatta gerilimi artırıyor. Putin ve adamlarının dili sivri ve zehirlidir. Putin yönetimi ilişkileri iyice germektedir. Ateşe körükle gitmek kimsenin yararına değildir" diye konuştu. MHP lideri füzeli provokasyona ilişkin ise, "Boğaz´dan füzeli geçiş gerilimi sorumsuz ve ahlaksız bir teşebbüstür" dedi.

RUSYA´NIN "IŞİD PETROLU" İFTİRASI 

Bahçeli´nin gündeminde Rusya´nın IŞİD petrolü iftirası da vardı. Devlet Bahçeli, "Erdoğan ve ailesini petrol kaçakçısı olarak görmemiz eşyanın tabiatına aykırıdır. Türkiye Cumhuriyet cumhurbaşkanın bu kadar aşağılanması milli gururumuzu incitmiştir" diye konuştu.

 


/kanal16.com.tr/2015-12/8/190604165b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —