Tarih: 26.05.2018 14:50

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ABD´Lİ MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞECEK

Facebook Twitter Linked-in

TÜRKİYE VE ABD ARASINDA SURİYE İÇİN KURULAN ÇALIŞMA GRUBU İKİNCİ TOPLANTISINI ANKARA´DA GERÇEKLEŞTİRDİ? TOPLANTININ ARDINDAN DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE AMERİKALI MEVKİDAŞI MİKE POMPEO´NUN, 4 HAZİRANDA BİR ARAYA GELEREK ÇALIŞMA GRUBUNUN TAVSİYELERİNİ DEĞERLENDİRECEKLERİ BİLDİRİLDİ.

Dışişleri Bakanlığı ve ABD´nin Ankara Büyükelçiliği, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo´nun Türkiye-ABD Çalışma Grubu´nun tavsiyelerini değerlendirmek üzere 4 Haziran´da bir araya geleceklerini açıkladı. 


Dışişleri Bakanlığı ve ABD´nin Ankara Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Suriye konulu Türkiye-ABD Çalışma Grubu´nun, Suriye ve her iki tarafı ilgilendiren diğer işbirliği konularında sürmekte olan görüşmelere devam etmek amacıyla bugün Ankara´da toplandığı bildirildi. Tarafların Münbiç´te güvenlik ve istikrarın sağlanması hususunda yürütecekleri işbirliği için bir yol haritasının ana hatlarını belirlediğinin ifade edildiği açıklamada, ?Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Çalışma Grubu´nun tavsiyelerini değerlendirmek üzere 4 Haziran´da bir araya gelecektir? denildi. 


/kanal16haber.com/2018-5/26/145212171b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —