BAKAN FARUK ÖZLÜ İNEGÖL´DE

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI İNEGÖLLÜLER İLE BULUŞTU

BAKAN FARUK ÖZLÜ İNEGÖL´DE
/kanal16haber.com/2016-8/5/193440861b.mp4
GÜNDEM 5.08.2016 19:23:52 0

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü bir dizi temaslarda bulunmak üzere İnegöl´e geldi.İlk olarak Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özlü, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.Daha sonra İnegöl Belediye Başkanı Alinur aktaş´ı ziyaret eden Özlü, Ak parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Milli irade nöbetinin 21. gününde  toplanan İnegöllüler ile selamlaştı.

İNEGÖL´DE VATAN NÖBETİNİN 21. GÜNÜ

AKTAŞ: İNEGÖLLÜLER İKİNCİ EMRİ KARARLILIKLA BEKLEDİ

Belediye binası önünde selamlama konuşması yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöllülerin ikinci emri 21 gündür kararlılıkla beklediğini dile getirdi

ŞAHİN: DARBE TEŞEBBÜSÜNÜN BELİNİ BURSA KIRDI

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Valisi İzzettin Küçük´ün kanunsuz emre itiaat etmeyerek darbe teşebbüsünün püskürtülmesine vesile olduğunu belirtti.

KÜÇÜK: TÜRKİYE BÜYÜK BİR KAHRAMANLIK SERGİLEDİ

Bursa Valisi İzzettin Küçük ise Dünya ülkelerinde darbe girişimlerinin çoğunun başarılı olduğuna değinerek, Türkiye´nin büyük bir kahramalık örneği sergilediğini ifade etti.

ÖZLÜ: TÜRKİYE DARBE GİRİŞİMİ SONRASI ADETA DESTAN YAZDI

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise Pazar günü Vatan Nöbetlerinin sona ereceğini söylerek Türkiye´nin darbe girişimi sonrası destan yazıdığını söyledi.Türkiye´nin yükselişinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini ifade eden Özlü, ?´ Türkiye´nin geri adım atmayacağı tüm dünyaya ilan edilmiştir ?´  dedi