SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, 'Hemşireler Günü' mesajında, "Yaşadığımız salgın günlerinde o yüce gönüller adeta destanlaştılar. Hemşirelerimizin ağır risk altında verdiği mücadele kayıtlara geçmeli" dedi.
Bakan Koca, 2 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle, Twitter hesabından video mesaj yayımladı. Bakan Koca, "Bizim değer dünyamızda hemşirelik kardeşlik makamıdır. En zor anlarımızı, hayata olan umudumuzu paylaştığımız yanı başımızdaki kişilerdir onlar. Üstün emekleri, eşsiz fedakarlıkları ile bu makamı bihakkın yerine getiriyorlar. Hele ki yaşadığımız salgın günlerinde o yüce gönüller adeta destanlaştılar. Onlar hatırlanacak değil, asla unutulmayacak emeğin sahipleri, gurur duyduğumuz mesai arkadaşlarımız" dedi.
'KAYITLARA GEÇMELİDİR'
Bakan Koca, Hemşireler Günü'nü kutlayarak, "Hemşirelerimizin ağır risk altında verdiği mücadele kayıtlara geçmelidir. Pandemi döneminin tarihçesine geçecek çok hemşiremiz var. Hemşirelik tüm tıpta olduğu gibi bilgiyi, sanatı ve merhameti birlikte içerir. Bugün arife; dualarımız hayatı kalbi ile okuyabilen hemşirelerimiz için olsun. Hizmetleri ile onlar çok ama çok daha fazlasını hak ediyorlar. İnsana hakkıyla hizmet onurunu yüreklerinde taşıyan hemşire kardeşlerimize, mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlara şükran duygularımızın ifadesi zordur" ifadesini kullandı.
Yıldırım Belediyesi'nden 400 kişiye iş imkanı
GUHEM, Dünya Uzay Haftası’nın Türkiye Ulusal Koordinatörü oldu
Çilek, TEKNOFEST İstanbul’da Koza Beşik ile tasarımın gücünü anlatıyor
İnegöl Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine eğitim yardımı başvuruları başladı
Nilüfer’de 3x3 Basketbol Turnuvası heyecanı
Bakan Yerlikaya: 51 DEAŞ şüphelisi yakalandı
Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı
Nilüfer Belediyesi’nin yeni basın danışmanı Elif Sezgin oldu
Artık girişler paralı oluyor: Uludağ Üniversitesi’nde HGS dönemi!
"Tağut!": Radikal grupların can simidi
Bursaspor deplasmandan galibiyetle dönüyor
Erdoğan: "Hitler özentisi tiplerin kuyruk acısı hiç geçmeyecek"
Yenişehir eski belediye başkanı Mehmet Kaya’ya son görev
CHP merkez ilçelerde kıran kırana mücadele
Bursa'da anız yangını; 30 dönümlük alan zarar gördü
Bursa basınının deneyimli ismi Büyükşehir Belediyesi’nde
THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız
İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu
Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te
İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"
Hareketlilik haftası başladı
Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı