Tarih: 18.09.2024 11:43

Bakan Uraloğlu’ndan Narin cinayeti açıklaması!

Facebook Twitter Linked-in

TÜRKİYE’DE RİSK VAR MI?

Bu cihazlar Türkiye’de neredeyse hiç kullanılmıyor. Çağrı cihazları özelinde Türkiye’de bir risk olmadığını şu an net olarak söyleyebilirim.

Dijital tarafta alınması gereken tedbirler çok var.

Siber güvenlik alanında ciddi ilerlemeler kaydettik. Dünyada hiç bir ülke bir cihazın yüzde 100’ünü üretmiyor ama ana bileşenleri, yazılımı başta olmak üzere kendileri üretme gayreti içerisinde. Biz de bu gayretteyiz.

NARİN CİNAYETİ
Meta mesajları kaydetmiyoruz, depolamıyoruz diyor. Meta başta olmak üzere tüm sosyal medya mecralarıyla görüşmeye devam ediyoruz.

VERİLER ÇALINDI İDDİALARI

Veriler çalındı iddiaları pandemi döneminde bazı bilgilerin sızdığı ile ilgili o günün Türkiyesi tartıştı  ve kendi mecrasında da kapandı şeklinde tam olarak söylediğim budur. Ne 85 milyonu konuştuk.

Ne bütün bilgilerin tamamının sızdığını konuştuk Sanki ben onları konuşmuşum gibi bazı kanallarda paylaşıldı. Biz de bunun üzerine gerekli yalanlamayı yaptık. Ben şimdi net olarak söylüyorum.

Bugün böyle bir sızıntı da yok sızıntı riski de yok ve böyle bir gündem de yok. Tamamen suni bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışıldı. Büyün vatandaşlarımız güvende olabilir. Asla böyle bir sızında güncel olarak söz konusu değildir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —