BALABAN MESİRE ALANI AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

DAHA YEŞİL BİR YILDIRIM’ İÇİN ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜREN YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN, İLÇEYE KAZANDIRACAĞI BALABAN MESİRE ALANI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR.

BURSA HABER 27.07.2021 12:07:00 0
BALABAN MESİRE ALANI AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği park ve yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor. Yıldırım’ın çehresini değiştirecek çalışmalar kapsamında; iki yıl içinde 18 adet park yapan, Büyükşehir Belediyesi eliyle Vakıfköy Kent Parkı’nı ilçeye kazandıran, Cumalıkız Mesire Alanı’nın ihalesini gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, Balaban Mesire Alanı’nı da açılışa hazır hale getirdi. Yıldırım’a değer katacak ve 48 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirilecek Balaban Mesire Alanı projesinde; piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi ve kır lokantası yer alacak.

 

AĞUSTOS’TA AÇILACAK

Çalışmaların sona geldiği Balaban Mesire Alanı’nda inceleme yapan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ın yeşil alanlarını 1,5 milyon metrekare attırma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Toplam 48 dönümlük bir alan üzerine kurulan Balaban Mesire Alanı piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ile vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebilecekleri bir yer oldu. Buradaki çalışmaların artık sonuna geldik. Balaban Mesire Alanımızın açılışını Ağustos ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Yıldırım’a ve Bursa’ya değer katacak projenin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

CHP kurultay iptal davası başladı

Özgür Özel:“Dört başı mamur bir kuşatmayla karşı karşıyayız”

İnegöl Belediyesi kış spor okullarında kayıtlar devam ediyor

Yenişehir’de kaldırım işgallerine karşı denetim

Final heyecanı Osmangazi Meydanı’nda yaşanacak

Genç Bakış Buluşmaları yeniden başladı

Başkan Aydın çocukları Bursaspor maçına götürdü

Gençlik Bursa’da buluştu

"Katli vaciptir!"

Yükleniyor