BASIN BAYRAMINI UNUTMADI

MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN YEREL BASINI ZİYARET ETTİ

BASIN BAYRAMINI UNUTMADI
/kanal16.com.tr/2015-7/27/204141511b.mp4
GÜNDEM 27.07.2015 16:50:28 0

 

Meclis tatilini İnegöl´de geçiren ve ilçedeki yatırımlarla yakından ilgilenen Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, basın mensuplarının bayramını da unutmadı. Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel´in de katıldığı ziyaretlerin ilk durağı Genç gazete oldu. Ak partililer Genç gazete genel müdürü Özgür Yıldırım ve Reklam sorumlusu İlhan Tatlı tarafından ağırlandı.

Hüseyin Şahin ve Ak partililerin bir sonraki ziyareti Haber Yorum gazetesine oldu. Gazete sahipleri Şerif Gürbaş, Osman Gürbaş ve Ümit Karaş tarafından karşılanan Hüseyin Şahin, gazete çalışanlarının bu özel gününü tebrik etti.

Milletvekili Şahin daha sonra ise İnegöl Okur Gazetesine geçti. Firma sahiplerinden Önder Duran´ın ev sahipliği yaptığı ziyarette günün anısına çiçek takdim edildi.

Basın bayramı nedeniyle son ziyaret İnegöl Yıldırım Gazetesine yapıldı. Gazete genel müdürü Erhan Bilican´ın konuk ettiği Milletvekili Hüseyin Şahin, basının önemine değindi, gazete çalışanlarına başarı dileklerini iletti.

Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in son durağı İnegöl Medya´nın açılışı oldu. İnegölonline adlı internet sitesiyle kısa sürede İnegöl´de haberin tek adresi haline gelen ve bünyesinde Söz gazetesini de barındıran İnegöl Medya´nın açılışına İnegöl protokolü de yoğun katılım gösterdi.

Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetlinin de katıldığı törende konuşan Milletvekili Şahin, açılışın hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Ali Akça ve Belediye başkanı Alinur Aktaş´ın kısa selamlama konuşmasının ardından İnegöl Medya´nın açılışı dualarla yapıldı.