BAŞKAN ADAYLARININ EŞREF YİĞİT TARTIŞMASI

İZLENME REKORLARI KIRAN, PROGRAMDA ZAMAN ZAMAN GERGİN ANLAR DA YAŞANDI. MİLLET İTTİFAKI İYİ PARTİ İNEGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ÖZDEMİR, BELEDİYE KADROSUNDA MEMUR OLARAK YER ALAN ANCAK GİTTİĞİ HER YERDE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SIFATINI KULLANAN EŞ

BAŞKAN ADAYLARININ EŞREF YİĞİT TARTIŞMASI
22032019_5071b9b879674afe2c1a.mp4
SİYASET 22.03.2019 18:55:23 0

BAŞKAN ADAYLARININ EŞREF YİĞİT TARTIŞMASI

Kanal ON6 ekranlarında radyo medya ortaklığında canlı yayınlanan Medyalog programına, Cumhur İttifakı adayı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile Millet İttifakı İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir arasında yaşanan Eşref Yiğit tartışması damga vurdu.

Millet İttifakı İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, daha önce Bağımsız Türkiye Partisi Tahtaköprü Belediye Başkanlığı yapan ancak Büyükşehir yasasıyla Tahtaköprü mahalle olunca şu anda İnegöl Belediyesi’nde sağlık memuru kadrosunda çalışan Eşref Yiğit’in Belediye Başkan Yardımcısı sıfatıyla kapı kapı dolaşıp seçim propagandası yaptığını söyledi.

Hakan Özdemir’in bu ifadelerine tepki gösteren Alper Taban ise, bu iddianın ispatlanması durumunda görevinden istifa edeceğini belirtti.

ÖZDEMİR BELGELERİ GÖSTERİP TABAN’I İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Alper Taban’ın bu açıklamalarına yanıt yine Hakan Özdemir’den geldi. Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, Eşref Yiğit’in seçim propagandalarına katıldığını düzenlediği basın toplantısında belgelerle gösterip, Taban’ı istifaya davet etti.