Tarih: 19.04.2019 16:47

Başkan Aydın?dan Öğrencilere Tam Destek

Facebook Twitter Linked-in

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çeşitli okullarda okuyan ilköğretim okulundaki 60 öğrenci Belediye Başkanı Davut Aydın’ı ziyaret etti.Ziyarette Başkan Aydın öğrencilere siz yeter ki spor yapın, bizim görevimiz sizlere destek olmak dedi.

   Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “ Halı saha hizmetinizde arkadaşlar, gündüz istediğiniz kadar gidebilirsiniz. Özellikle sabahtan öğlen 5’e kadar istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Hocam yaz spor okulu yapsın, ücretsiz öğretmenlik yapsın malzemeleriniz de ücretsiz olarak benden arkadaşlar. Yazın yaz spor okuluna gidin, Aydın hocanızı bırakmayın. Aydın hocanız tecrübeli bir hoca. Spor malzemeleriniz, çantanız ve formanız benden” diye konuştu.

    Halk Eğitim Öğretmeni Futbol Antrenörü Aydın Işık, “ İnşallah bundan sonraki geleceğimizin teminatı olan bu gençler için elimizden ne gelirse, bilgi birikimimizle onlara doğru yolu gösterip, imkan sağlayıp, topluma faydalı vatanına milletine hayırlı birer evlat yetiştirmeye çalışıyoruz. İnşallah hayırlı olur. “ diye konuştu.


19042019_e0f6c3eacb601f3bc052.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —