Tarih: 18.07.2018 13:00

BAŞKAN ERDOĞAN TEK TUŞLA HER ŞEYİ GÖRECEK

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN ERDOĞAN TEK TUŞLA HER ŞEYİ GÖRECEK

AK Parti, 31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimler için saha araştırması başlattı.

Aday tespiti öncesi yerel yönetimlerin performansını halka soran AK Parti, belediye başkanlarının icraatlarını da anketlerle ölçüyor. Böylece başkan-hemşerileri arasındaki iletişimin düzeyi ve beklentisi tespit ediliyor.

BAŞKANLARIN PERFORMANSI ARAŞTIRILIYOR

Bunun yanı sıra halka ?Hangi hizmetlerden memnunsunuz, hangilerinden memnun değilsiniz? soruları yöneltiliyor. Ayrıca 2014´te yapılan yerel seçim öncesi verilen sözlerin ne kadarının hayata geçirildiğine yönelikte çalışma yapılıyor. Yine belediye başkanlarının performanslarına ilişkin parti teşkilatlarından da raporlar isteniyor.

Belediye başkanlarına yönelik olarak en önemli değerlendirme ise başkanların halkın gönlüne ne kadar hitap ettiği yönünde olacak. Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile başlatılan ?gönül belediyeciliği seferberliğine? belediye başkanlarının katkıları ölçülecek.

AKTAŞ´IN PERFORMANSI MERAK KONUSU!

Bu noktada, Bursa´da, Recep Altepe´nin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Alinur Aktaş´ın performansı geleceği açışından hayati önem taşıyor.

Göreve geldiğinde yaptığı açıklamalar ile Genel Merkez´in bile tepkisi çeken Alinur Aktaş döneminde Bursa´da değişen pek bir şey olmadı.

Aksine Bursalılar için kangren haline gelen trafik sorunu iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Vatandaşların tepkilerini dindirmek için yapılan göstermelik çalışmalar da başarılı olmadı.

PROJELER TAMAMLANMAYI BEKLİYOR

Yarım kalan projelerin neredeyse tamamı ise hala bitirilmeyi bekliyor.

Özellikle Aktaş´ın göreve geldiği günden bu yana en fazla tartışılan konulardan biri olan Kent Meydanı- Terminal T2 Tramvay hattında deyim yerindeyse bir arpa boyu bile yol alınmadı.

Bu yılın Ağustos ayında tamamlanmasının hedeflendiği tramvay hattında, henüz rayların hatlara döşenmesi dahi bitirilemedi.


/kanal16haber.com/2018-7/18/131055154b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —