Başkan Aktaş, ateş başında gençlerle sohbet etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Doğa Sporları Topluluğu Gençlik Kampını ziyaret ederek gençlerle ateşin başında sohbet ederek tecrübelerini paylaştı.

BURSA HABER 14.06.2021 11:40:00 0
Başkan Aktaş, ateş başında gençlerle sohbet etti

Bursa’nın altyapısından üst yapısından kadar birçok alanda çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim hayatının yanında sosyal ve kültürel alanlarda da gelişimi için desteklerini sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTÜ Doğa Sporları Topluluğu’nun Uludağ Sarıalan’da kurdukları Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Ateşin başında çay eşliğinde gençlerle tek tek tanışan Başkan Aktaş, hayata dair tecrübelerini paylaşarak gençlerin düşüncelerini de aldı. Samimi ortamda gençlerle sohbet eden Başkan Aktaş, müzik öğretmeni Onur Narınç eşliğinde söylenen şarkılara da gençlerle birlikte eşlik etti.

BTÜ Doğa Sporları Topluluğu öğrencileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Aktaş, gençlerle doğada istişare etme imkanı bulduğunu belirtti. Gençlerin faaliyetlerini daha güzel bir şekilde yapabilmeleri adına eksik ve aksaklıkları not aldıklarını dile getiren Başkan Aktaş, “Gençlerin eğitim hayatları devam ederken hayata daha iyi hazırlanmaları adına sosyal faaliyetleri de yoğun bir şekilde yaşamalarını arzu ediyoruz. Onlarla aynı sıralardan geçmiş biri olarak bu tür etkinliklerin onlara hayata daha iyi hazırlayacağına inanıyorum. Bursa coğrafyası itibariyle çok özel bir şehir. Bu manada doğa sporları topluluğunun da değerli olduğunu düşünüyorum. Pandemi sürecinin çok konuşulduğu bir süreçte doğayla daha fazla iç içe olmamız gerektiğine inanıyorum. Gençlik kampına katılan tüm gençlere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyor, bu faaliyetleri için de tebrik ediyorum” dedi.

BTÜ Doğa Sporları Topluluğu Başkanı Ahmet Kaçar ise, davetleri üzerine gençlik kampını ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Topluluğun düzenli olarak kamp, yürüyüş, kayak ve kültürel etkinlikler yaptığını hatırlatan Kaçar, kamp alanlarında öğrencileri eğlendirmeye, doğayla tanıştırmaya ve doğa bilinci oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yaptıkları çalışmalarda olumlu dönüşler aldıklarını söyleyen Kaçar, Başkan Alinur Aktaş’ın destek sözünden ötürü çok mutlu olduklarını belirtti.

İznik’te kamyonet ile motosiklet çarpıştı

Emniyet'ten APP plaka rehberi

Abdal Meydanı’nda sahur izdihamı

Mudanya’da gece trafik denetimi

Osmangazi’den Balkanlara Ramazan bereketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Starmer telefonda görüştü

KKTC’de güvenlik için F-16 opsiyonu

İnegöl’de silah kazası: Bir kişi yaralandı

Nilüfer’de kadınların hikayesi sahneye taşındı

İnegöl’de plaka değişimi için uzun kuyruklar oluştu

APP plakaya ağır yaptırım

İnegöl’de freni boşalan otomobil kazaya neden oldu

Başkan Yılmaz: Başarımızın temelinde istişare kültürü var

Dışişleri’nden Orta Doğu’daki Türk vatandaşları için açıklama

Bursa’da hafta sonu uyarısı

Eşini sokak ortasında öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı

Mudanya’da sürücülere hız uyarısı ve kimlik kontrolü

Saç simülasyonu yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler

Beton meydandan Kent Lokantası’na Osmangazi’deki dönüşüm

İletişim Başkanlığı'ndan dijital dezenformasyona karşı adım

TFF’den 2026-2027 sezonu tarihleri açıklaması

Nilüfer’de kardeşlik sofrası kuruldu

Gürlek: Sosyal medyadaki sapkın akımlara yasal fren geliyor

Büyükşehir’in iftar sofrası Harmancık’ta kuruldu

Akaryakıta çifte zam

Gürsu’da ulaşımı rahatlatan çalışma

Çınarcık suyu Görükle ve Mudanya’ya ulaşıyor

Uludağ’da tilkiye çarpan sürücü kaçtı

Kaçak tiny house’lara İznik Belediyesi’nden müdahale

25 yıl hapis cezası bulunan firari Gemlik’te yakalandı

Yükleniyor

loading