Başkan Aktaş Meclis'e veda etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son meclis toplantısında yaptığı konuşmada duygulandı. Aktaş, "5 sene boyunca şehrimize değer katmak için gayret ettik" diyerek meclis üyelerinden helallik istedi.

Başkan Aktaş Meclis
BURSA HABER 14.03.2024 16:47:00 0

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2019-2024 döneminin son meclis toplantısı 14 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Alinur Aktaş, 5 yıllık görev süresi boyunca meclis üyeleri ile birlikte şehre değer katmak için çalıştıklarını ifade etti. Aktaş, "Farklı alanlarda uzmanlaşmış meclis üyelerimizin katkıları, Bursa'mız için bir hazine gibiydi. Bir aile gibi çalışarak şehrimizin bugününü ihya ettik ve yarınlarına dair birlikte karar verdik" dedi.

Aktaş, meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek helallik istedi. Başkan Aktaş, "Bursa'ya ve Bursalılara 5 sene boyunca canla başla hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu çatı altında bulunmak her zaman güzeldi. Bursa'nın tarihinde yer alarak unutulmaz bir hatıra bıraktınız. Görevlerini tamamlayarak aramızdan ayrılacak arkadaşlara da kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır" diye konuştu.

Konuşma sonrasında Başkan Aktaş, mevcut belediye başkanları, grup sözcüleri ve milletvekilliği sebebiyle görevinden istifa eden eski meclis üyelerine birer teşekkür plaketi takdim etti.