Başkan Aktaş’a doğum günü sürprizi

Bursa Engelliler Federasyonu üyeleri, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi arsasının bütünleştirilmesi konusundaki gayretleri dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu.

BURSA HABER 17.05.2021 15:12:00 0
Başkan Aktaş’a doğum günü sürprizi

Bursa Engelliler Federasyonu üyeleri, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi arsasının bütünleştirilmesi konusundaki gayretleri dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulunduğu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a doğum günü sürprizi yaptı.

Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı ve Böbrek Hastaları Derneği Başkanı Mürşit Atlıakın, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi arsasının bütünleştirilmesi konusundaki gayretleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği’nden Ünal Şıpkan ve İsmail Hatipoğlu, Kas Hastaları Omurilik Felçlileri Derneği’nden Ceyda Arslan, Altınokta Görme Engellileri Derneği’nden Tayfun Turgut ve Yenişehir Engelliler Derneği’nden Harun Sak’ın da yer aldığı ziyarette, engellilere yönelik çalışmaları sebebiyle Başkan Alinur Aktaş’a teşekkür plaketi takdim edildi. Ziyarette federasyon üyeleri tarafından Başkan Aktaş’a doğum günü sürprizi de yapıldı. Pastayı kesen Başkan Aktaş, nazik düşüncelerinden dolayı federasyon üyelerine teşekkür etti.



Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi arsasının bütünleştirilmesinde ve planların çıkartılması konusunda Başkan Alinur Aktaş’ın yoğun çabası olduğunu söyleyen Federasyon Başkanı Mürşit Atlıakın, geçtiğimiz günlerde covid tedavisini tamamlayan Başkan Aktaş’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Engelliler Federasyonu üyelerinin ziyareti ve doğum günü sürprizinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bursa’da engellilere yönelik verilen emeğin çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Alinur Aktaş, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak birimlerimiz aracılığıyla engelli dernekleriyle el ele fikir birliği içerisinde çalışıyoruz. Engelli bireyler ve aileleri de bu çalışmalardan istifade ediyor. Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuk Hastanesi, çok kıymetli sağlık kuruluşlarımızdan bir tanesi. İmarla alakalı sıkıntılı konular vardı. Geçtiğimiz meclis toplantılarında konuyla alakalı çalışmalar yaptık. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca da konuyu çok önemsiyor. İnşallah inşaatın bir an evvel yükselip hastanenin hayata geçmesini arzuluyoruz. Hastane sadece Bursa’ya değil, civar illere de hizmet veriyor. Federasyona da destek ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.



BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İnegöl’de kazada hayatını kaybeden Öykü toprağa verildi

İnegöl’de iftar hazırlığı sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'dan gelen bir füze daha imha edildi

Nilüfer'de 4 kaçak yapı yıkıldı!

Saliha Erdim Yıldırımlılarla buluştu

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar vardır

Putin’den Hamaney’e tebrik

Osmangazi’de gönül sofrası Kiremitçi’de kuruldu

İznik’te evin çatısı küle döndü

Bursa’da milyonluk tefecilik çetesi çökertildi

Bursa’da iftar davetine mehter sürprizi

Büyükşehir'de 8 Mart coşkusu

MSB: F-16’lar KKTC’ye konuşlandırıldı

Kestel’de 8 Mart sürprizi: Başkan Erol’dan kadınlara jest

İnegöl’de gece yarısı gaz alarmı: Apartmanlar tahliye edildi

Petrol fiyatlarında rekor: Brent 119 doları gördü

İBB’ye yönelik ‘Yolsuzluk’ davasında ilk duruşma başlıyor

Kabine bugün toplanıyor: Gündemde Orta Doğu’daki savaş var

İnegöl’de havaya ateş açtığı anları paylaşan kişi yakalandı!

Bursa'da hissedilen deprem!

İnegöl’de apartmanın çatısı alev alev yandı

Bursa'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Bursa’da sokak ortasında esnaf kavgası

Bursa'da ters şeride giren otobüs trafiği riske attı!

İnegöl'de el freni çekilmeyen otomobil dehşet saçtı: 1 ölü 2 ağır yaralı

Başkan Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Kritik haftada Bursaspor liderliğini pekiştirdi

“Eşitlik ses ister, biz buradayız” Nilüfer’de yankılandı

Bursalılar hafta sonu Ulu Cami’ye akın etti

Bursa’da fabrika bacasında yangın

Yükleniyor

loading