Başkan Aktaş’tan hemşirelere karanfilli kutlama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Şehir Hastanesi’ni ziyaret edip hemşirelere ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası'nı kutladı.

BURSA HABER 12.05.2021 16:30:00 0
Başkan Aktaş’tan hemşirelere karanfilli kutlama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası ve 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü münasebetiyle Bursa Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Dursun Topal, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem ile birlikte Şehir Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başta Başhemşire Şükran Kahraman olmak üzere hemşirelere günün anısına karanfil vererek çalışmalarında kolaylıklar diledi.



Kısa bir süre önce kovid tedavisi gördüğü Şehir Hastanesi’ni hemşireler Haftası ve Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla ziyaret ettiklerini belirten Başkan Alinur Aktaş, “Sağlık sektöründe emek ve hizmet vermiş, hala da görevinin başında olan çalışanların Hemşireler Günü’nü kutluyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Son süreç, sağlığın olmazsa olmaz olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağlık varsa her şey değerli ve kıymetli. Tedavi gördüğüm 14 gün boyunca sağlık çalışanlarının can siperane gayret gösterdiğine şahit oldum. Süreci bitirebilmek için herkesin mücadelesi var. Rakamlar da iyiye doğru gidiyor. Daha iyiye gidecektir. Tekrar Hemşirelik Haftası kutlu olsun” dedi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhemşire Şükran Kahraman ise, pandemi çıktığından beri özveriyle çalışan meslektaşlarına teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının bu süreçte çok büyük emekleri olduğunu hatırlatan Kahraman, hastalara can olan, acılarına ortak olan hemşirelerin sürecin sessiz kahramanları olduğunu dile getirdi.



BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Dev derbiye saatler kaldı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Bakan Yerlikaya açıkladı: 103 terörist teslim oldu

Doğa yürüyüşünde yüksekten kayalık bölgeye düştüler

Büyüme rakamları açıklandı

Eğitimde yeni yaklaşımlar

Bursaspor evinde Fethiyespor'u 3-0 mağlup etti

Halk TV, Radyoaktif ve Uludağ FM’i sattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti meclisi anahtar listesi belli oldu

Bursa’nın en prestijli projesi Down Town’da çöküş

Bursaspor – Fethiyespor maçına saatler kaldı

Tuna Caddesi ulaşımın yeni koridoru oluyor

AK Parti Bursa 61. İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım

CHP Kurultayı’nda son gün

Nilüfer’de ücretsiz mesleki kurslar başlıyor

Osmangazi’de park içi yürüyüş yolları yenilendi

Bursa’da cinsiyet kalıplarını yıkan eğitimler

Papa 14. Leo, İznik’e geldi

Başkan Erdoğan: “Devlet-millet bağını her zamankinden daha güçlü hale getirdik”

Nilüfer Belediyesi’nde Çatalhöyük konuşuldu

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan "Terörsüz Türkiye" mesajı

İnegöl’de sanayinin park sorununa büyük çözüm

CHP 39. Kurultayı Ankara’da toplandı

Osmangazi Belediyespor’un yıldızı Türkiye International’da birinci

Bursa Büyükşehir LoRa Alliance’a üye oldu

Yükleniyor