Başkan Aktaş’tan hemşirelere karanfilli kutlama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Şehir Hastanesi’ni ziyaret edip hemşirelere ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası'nı kutladı.

BURSA HABER 12.05.2021 16:30:00 0
Başkan Aktaş’tan hemşirelere karanfilli kutlama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası ve 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü münasebetiyle Bursa Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Dursun Topal, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem ile birlikte Şehir Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başta Başhemşire Şükran Kahraman olmak üzere hemşirelere günün anısına karanfil vererek çalışmalarında kolaylıklar diledi.



Kısa bir süre önce kovid tedavisi gördüğü Şehir Hastanesi’ni hemşireler Haftası ve Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla ziyaret ettiklerini belirten Başkan Alinur Aktaş, “Sağlık sektöründe emek ve hizmet vermiş, hala da görevinin başında olan çalışanların Hemşireler Günü’nü kutluyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Son süreç, sağlığın olmazsa olmaz olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağlık varsa her şey değerli ve kıymetli. Tedavi gördüğüm 14 gün boyunca sağlık çalışanlarının can siperane gayret gösterdiğine şahit oldum. Süreci bitirebilmek için herkesin mücadelesi var. Rakamlar da iyiye doğru gidiyor. Daha iyiye gidecektir. Tekrar Hemşirelik Haftası kutlu olsun” dedi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhemşire Şükran Kahraman ise, pandemi çıktığından beri özveriyle çalışan meslektaşlarına teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının bu süreçte çok büyük emekleri olduğunu hatırlatan Kahraman, hastalara can olan, acılarına ortak olan hemşirelerin sürecin sessiz kahramanları olduğunu dile getirdi.



BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bursa’nın sanayi vizyonu Malatya’ya ilham oldu

Japon uzmandan Bursa’ya şok tahmin ve Yediselviler’de ezber bozan dönüşüm

Başkan Yılmaz: "Yıldırım için büyük düşünüyor, büyük dönüşüyoruz"

Bursasporlu idarecilere ceza!

Kültürün kalbi Osmangazi’de atıyor

TÜİK: Aylık en yüksek reel getiriyi külçe altın sağladı

Yılın son enflasyon raporu açıklandı

Osmangazi’de silah ticareti operasyonu

Başkan Özdemir sorunları yerinde dinledi

LGS 2026 sınav tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e tepki: “Türkiye böyle bir siyasi üslubu hak etmiyor”

Özgür Özel hakkında re’sen soruşturma başlatıldı

Motorine bu gece zam geliyor

Nilüfer Meclisi’nde ‘Cumhuriyet’ üzerinden sert polemik!

Gölyazı Antik Tiyatrosu yeniden hayat bulacak

Gemlik'te 800 üye AK Parti'ye katıldı

Kestel’de afetlere karşı kesintisiz iletişim için telsiz altyapısı kuruldu

Bursa'da 227 litre sahte içki ele geçirildi

Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Demirtaş açıklaması: “Yargı ne derse uyarız”

Papa’nın Türkiye ziyareti öncesi Vatikan heyeti İznik’te

Bozbey: Kalıcı çözümler üreteceğiz

Bir Babacan masalı: “CHP’ye saldır, iktidara yanaş”

Cezayir’de Bursa rüzgârı esiyor

PFDK'dan Bursaspor’a ceza

Başkan Aydın halkla buluştu

Şüphe üzerine durdurulan araçta 5 bin 526 adet uyuşturucu ecza ele geçirildi

Geleceğin yazarları Osmangazi’de

Nilüfer Belediyesi, apartman yöneticileri için Türkiye’nin ilk destek merkezini kurdu

CHP'nin itirazı reddedildi, Gürsel Tekin görevine devam edecek

Yükleniyor