Başkan Aydın, Alzheimer hastalarını unutmadı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü etkinliğinde Alzheimer Bakım Merkezi sakinleriyle buluştu.

BURSA HABER 21.09.2024 13:26:00 0
Başkan Aydın, Alzheimer hastalarını unutmadı

 

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesindeki Alzheimer Bakım Merkezi sakinleriyle bir araya geldi. Sıcak ve samimi anların yaşandığı buluşmada, Başkan Aydın, Alzheimer hastalarıyla birlikte pasta kesti ve tüm Alzheimer hastalarının bu özel gününü kutladı.

 

Osmangazi Belediyesi, çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan Alzheimer’a karşı farkındalık yaratmak ve Alzheimer hastalarının sosyal yaşama katılımlarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında, Şadırvanlı Han Bursa Kadim Musiki Derneği üyeleri, Alzheimer Bakım Merkezi’nde bulunan üyelere özel bir konser verdi. Ayrıca, Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi’ndeki engelli bireyler ve huzur evi sakinleri de bu özel günde Alzheimer hastalarını desteklemek için bir araya geldi. Şadırvanlı Han Bursa Kadim Musiki Derneği üyelerinin seslendirdiği şarkılara, Alzheimer hastaları ve diğer konuklar da eşlik ederek keyifli anlar yaşandı.

 

 

Başkan Aydın, Alzheimer hastalarını yalnız bırakmadı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde Alzheimer Bakım Merkezi sakinlerini yalnız bırakmadı. Değirmen Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Aydın Alzheimer hastalarıyla bir araya geldi. Buluşma sırasında oldukça sıcak ve samimi anlar yaşandı. Alzheimer hastalarıyla yakından ilgilenen Başkan Aydın, onların isteklerini de dinleyerek etkinlik sonunda birlikte pasta kesti ve tüm Alzheimer hastalarının bu özel gününü kutladı.

 

 

“Büyüklerimizin, yaşlılarımızın ve hastalarımızın her zaman yanındayız”

Osmangazi Belediyesi olarak Alzheimer hastalarının yanında olduklarını ifade eden Başkan Aydın, “Bugün, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nü kutlamak için buradayız. Bu hastalık, çağın hastalığı. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman yaşlılarımızın, büyüklerimizin ve hastalarımızın yanındayız. Onların daha iyi olması için çalışıyoruz. Alzheimer hastalığına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu hastalığın önlenmesinde beslenme ve spor çok önemli. Ben gençlerimize masa tenisi oynamalarını tavsiye ediyorum. Bu spor, Alzheimer hastalığını önlemede en iyi branş. Bu birçok araştırmada ortaya çıktı. Gençken sağlığımıza iyi bakalım ki hastalanmayalım” dedi.

 

 

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Mehmet Akif Ersoy’dan yeni açıklama!

Başkan Erkan Aydın’ın Cuma durağı Çiftehavuzlar Mahallesi oldu

Ahmet Çakar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Caparov ve Şerif ile görüştü

Dem heyeti ve Bahçeli görüşmesi sona erdi

Bursa’da hukuk öğrencisinden 1 milyonluk vurgun

Asgari ücret görüşmeleri resmen başladı

İnegöl'de dönercilere sıkı denetim

Yenişehir'de Yılmaz Mahallesi'ne değer katan dokunuş

Osmangazi’de felsefi perspektifle insan hakları konuşuldu

Dirençli kent hedefinde Nilüfer hız kesmiyor

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Bursa sürdürülebilirlikte Türkiye’ye öncü

TCMB'den 150 baz puan indirim!

İmralı ziyareti sonrası ‘Terörsüz Türkiye’ planı şekilleniyor

İnegöl’de 21 yıl hükümlü firari ormanda yakalandı

Yıldırımlı karateciler Avrupa’da zirvede

Yıldırım'dan Aşık Reyhani'ye vefa

Güllü’nün ölümünde kritik görüntüler ortaya çıktı!

Bursa Business School’da ‘Veri’den değer üretme eğitimi

Howard Becker Nilüfer’de ele alındı

Osmangazi’den şiir atölyesi

Pendik'te yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Yasa dışı bahsi bitirin

Yılların ihmali: Sokak hayvanları

Nilüfer’de Toprak Ana Günü kutlandı

Yükleniyor