Başkan Aydın, birim müdürleriyle bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Belediyesi’nin hizmet kalitesini arttırmak, ilçede yaşayan tüm yurttaşlara refah ve mutluluk sunabilmek adına belediye birim müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

BURSA HABER 18.07.2024 16:08:00 0
Başkan Aydın, birim müdürleriyle bir araya geldi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Osmangazi’de hizmet kalitesini arttırmak için var gücüyle çalışan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Başkan Aydın, “Hizmet odaklı çalışmaktan başka amacımızın olmadığını hissettirmek açısından bir araya geldik” dedi. Her ay gerçekleştirilecek toplantıların ilki Soğanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 

“Birinci görevimiz Osmangazililerin huzur ve refahını arttırmak”

Osmangazi’de yaşayan yurttaşların huzur, mutluluk ve refahını artırmak için çalıştıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Tüm bunlar hizmetle ve hizmetin kalitesinin arttırılmasıyla olur. Bu hizmeti başkan, başkan yardımcıları, müdürler ve personel yapacak. Bizim belli aralıklarla bu toplantıları gerçekleştirmemiz gerekiyor. 2025 stratejik planında Osmangazi’nin nerelere taşınmasıyla ilgili düşüncelerinizi, eksikleri ve iyileştirilmesi gereken alanları not edecek ve burada sunacak şekilde toplantılar yapacağız. Bu toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde Dr. Haldun Esen, belediye personelimize 3 günlük  ‘Stratejik Plan Hazırlığı ve Süreç Yönetimi’ eğitimi verdi. Bu toplantıdan çıkan veriler doğrultusunda, iyileştirilmesi gereken yerlerle ilgili notlar elimize ulaşacak. Bu notlar ulaştıktan sonra aylık olarak değerlendirmeler yapacağız. 2025-2029 stratejik planında nereye gelmek istediğimizi düzenli toplantılarla ölçmemiz gerekiyor. Artık yeni bir vizyonun başladığını bilip, görerek; birinci görevimizin Osmangazi’de yaşayan insanların refahı, mutluluğu ve hayatını kolaylaştıracak atılımların yapılması üzerine programlamak gerekiyor” dedi.

 

“Hizmet ve çözüm odaklı bir belediyecilik yapıyoruz”

“Bizim bir tane amacımız var o da vatandaşımıza en güzel, en iyi hizmeti sunabilmek” diyen Başkan Aydın, “Osmangazi’de yaşayan yurttaşların değişimi gerçekten hissedebilmesini sağlamamız gerekiyor. Buradaki yaşantının hem deprem açısından, hem de trafik, kentsel dönüşüm, çarpık kentleşme gibi diğer tüm faktörler açısından iyileştirilmesi gerekiyor. Bugün burada, hizmet odaklı çalışmaktan başka amacımızın olmadığını hissettirmek açısından bir araya geldik. Hizmet ve liyakat odaklı yaklaşarak, işinde yetkin olan arkadaşlarımız ile yola devam ediyoruz. Yapmayandan da müsaade isteyerek, yerine o işi daha iyi yapan kişilerle yola devam edeceğiz. Bizim, gelen herkese kapımız açık. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya odaklanıyoruz. Kimsenin gelirine, yaşantısına ve mahallesine odaklanmadan, tüm yurttaşlarımızı Osmangazili olarak görerek, hizmet ve çözüm odaklı bir belediyeciliği yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. 
 

İznik’te kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Bursalı sporcu Uğur Tuzlu, Turkish Open Taekwondo Turnuvası’nda şampiyon oldu

İnegöl’de fabrikada gaz faciası: 1 işçi hayatını kaybetti

Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı

Bursa'da Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İnegöl’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Yıldırım’da kentsel dönüşümde yeni adım

Yeni vizyona giren "Çatlı" filminde İnegöllü oyuncu sürprizi!

DSÖ Bursa'nın sağlık vizyonunu resmen duyurdu

MSB ve İngiltere anlaştı: Eurofighter Typhoon uçakları geliyor

Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi

Bursa'da sahte bandrol operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Baskı, sansür ve yılmayan bir yaşam: Orhan Kemal!

Bursa’nın liseli müzisyenleri Nilüfer’de buluşuyor

Tophane Meydanı yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor

Mustafakemalpaşa’da isim değişikliği mesaisi

Osmangazi’de iki katlı binada alevler yükseldi

Bursa basını Orhan Kemal Müzesi’nde buluştu

Bursa’da 156 yıllık tarihi binada yangın

İnegöl’de hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Millilerimiz 24 yıl sonra tekrar Dünya Kupası hayaline koşuyor

Osmangazi’de motosiklet kazası kamerada

Başkan Aydın’dan büyüklere anlamlı ziyaret

AK Parti Bursa’dan saha çalışmasında büyük başarı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 16 Kişi hakkında gözaltı kararı

Akaryakıta çifte indirim!

Nilüfer ve Osmangazi’de planlı su kesintisi

Timsah gümbür gümbür!

Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi: 2 çalışanımız basın kartı sahibi oldu!

İnegöl'de 13 yıl hapisle aranan şüpheli yakalandı

Yükleniyor

loading