Başkan Aydın iftar buluşmasında

Başkan Aydın iftar sofrasında birliği pekiştirdi.

BURSA HABER 12.03.2025 13:53:00 0
Başkan Aydın iftar buluşmasında

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu yaşamak amacıyla belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye meclisinde grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ile Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftara, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı, meclis üyeleri, muhtarlar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açılmadan önce, Başkan Aydın masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla tokalaştı. Ardından hep birlikte dua edilerek oruçlar açıldı.

“Birlik ve Beraberlik İle Hizmet Üretiyoruz”

İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, birlik ve beraberlik içinde Osmangazi’ye en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Aydın, “Görevdeki bir yılımızı dolduracağız. Bu süreçte hep birlikte, siyasi parti ayırt etmeksizin emek sarf ettik. Bu iş, bir kişiyle olacak iş değil. Kadrolarla, çalışanlarla ve tabi ki muhalefetle olacak bir iş. Muhalefetin katkıları da çok önemli. Çünkü hedefimiz ortak: Osmangazi’ye, Bursa’ya nasıl daha iyi hizmet edebiliriz?” dedi.

“Eleştirileri Değerlendiriyoruz”

Başkan Aydın, eleştirinin çok önemli olduğunu ve her fikre açık olduklarını vurgulayarak, “Eleştiriye, fikre, ortak akla açık olmazsak iş üretemeyiz. Osmangazi’yi ortak akıl ile yöneteceğiz ve herkesin görüşü bizim için değerli. Muhtarlarımızın geri bildirimleri bizim için çok kıymetli. Onlarla sürekli irtibat halindeyiz. Bu anlayışla hizmet üretmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Muhtarlardan Teşekkür

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı da Başkan Aydın’a gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyet nedeniyle teşekkür etti. Mandacı, “Başkanımızın başlattığı projelerde hep birlikte hareket etmenin mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.

İftar programına katılan belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe başkanları ise Başkan Aydın’a davetinden dolayı teşekkürlerini sundular. 

Başkan Bozbey'e saldıran kişinin kimliği belli oldu!

Başkan Bozbey'e Bursalı siyasilerden destek geldi

Feti Yıldız'dan infaz düzenlemesine dair açıklama

Bakanlıktan fırtına ve çığ uyarısı

Başkan Bozbey'den saldırı sonrası ilk açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan staj müjdesi: 27 milyarlık destek...

Ehliyet sınavından 7 kez kalan genç isyan etti

Kuru kayısı ihracatından 303 milyon 584 bin dolar gelir elde edildi

İnegöl’de binalar QR kodla kimlik kazanıyor

Başkan Aydın, NAKEM ziyaretinde kültürel miras vurgusu yaptı

Bursa'da yola fırlayan 2 yaşındaki çocuğa araba çarptı

Yıldırım’a 100 bin metrekarelik yeni park müjdesi

Bursa’da iki ilçede su kesintisi uyarısı

Bursa’ya yeni meydan müjdesi!

GUHEM 2025 yılında 1 milyon ziyaretçi ağırladı

15 yaş altına sosyal medya yasağı düzenlemesi ay sonunda Meclis'te

Nilüfer'de “Filistin Sinema Günleri” seyirciyle buluşacak

CHP'nin 'İstanbul İl Başkanlığı seçimlerinde usulsüzlük' davasında ilk duruşma başladı

Devlet Bahçeli'den ABD'ye tepki: Sadece kınamıyor, lanetliyorum!

Papa 14. Leo’nun ziyareti sonrası yabancı turistler İznik'e akın etti

ABD'nin Maduro'yu alıkoymasının ardından Delcy Rodriguez Geçici Devlet Başkanı oldu

Bakan Uraloğlu: Tüm zamanların en yüksek günlük transit uçuş sayısına ulaştık

Trump’tan Venezuela olayına ilişkin açıklama: Savaş yok, seçim yok

Bursa dahil 45 ilde FETÖ baskını: 87 tutuklama

İnegöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Tartıştığı kayınbiraderini silahla vurdu

Altın ve gümüşte sert dalgalanma! Son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

İnegöl Belediyesi’nden çiftçiye güçlü destek

Yükleniyor