Başkan Aydın, Marmara Belediyeler Birliği toplantısı için Bursa’ya gelen başkanları ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Marmara Belediyeler Birliği Toplantısı için Bursa'ya gelen belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Başkan Aydın, Marmara Belediyeler Birliği toplantısı için Bursa’ya gelen başkanları ağırladı
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 4.10.2024 11:30:00 0

Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan Erkan Aydın ile bir araya geldi. Başkan Aydın, misafirlerine Osmangazi Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgiler verdi. Mazbatasını aldıktan sonra her günü Osmangazi halkına en iyi hizmeti sunmak için geçirdiğini ifade eden Aydın, başkanlarla karşılıklı olarak projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Başkan Aydın, misafir belediye başkanlarına Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi ve Genç Kafe’yi gezdirdi. Başkan, gençlere yönelik projelerden bahsederek, dört yeni kütüphane daha açılacağını belirtti. Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, gençlerle sohbet ederek başarılar diledi. Ayrıca Osmangazi Halk Lokantası’nı ziyaret eden Subaşı, benzer bir projeyi Bilecik’te de hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ise bu hizmetlerin kent için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, Başkan Erkan Aydın’ı başarılı projelerinden dolayı tebrik etti.

Ziyaret, belediye başkanlarının çalışmalarını paylaşarak dayanışma içinde geçirdiği verimli bir toplantıyla sona erdi.