Başkan Aydın muhtarlarla el ele!

Başkan Aydın, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantılarda ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Başkan Aydın muhtarlarla el ele!
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 25.09.2024 14:03:00 0

Başkan Aydın Muhtarlar ile İşbirliği Yapıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçedeki 136 mahallede görev yapan muhtarların isteklerini dinleyerek sorunlara hızlı çözümler üretiyor. Başkan Aydın, göreve geldiği ilk 6 ay içinde ilçeye yeni projeler kazandırırken, vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde yanıt verebilmek amacıyla muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki muhtarlarla 4 grup halinde istişare toplantıları düzenleyen Aydın, mahallelerdeki sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri doğrudan muhtarların aracılığıyla öğreniyor. Toplantılarda muhtarların ilettiği sorunları not alan Aydın, çözüm için anında talimat vererek sorunların hızlıca çözüme kavuşturulmasını sağlıyor.

"Muhtarlarımız ile Birebir İletişimdeyiz"
Hizmetleri muhtarlar aracılığıyla doğrudan vatandaşa ulaştırdıklarını vurgulayan Başkan Aydın, “Seçimden önce olduğu gibi, sonrasında da muhtarlarla olan diyaloğumuzu sürdürüyoruz. İletişim kanallarımızı her zaman açık tutarak sorunları muhtarlarımızla çözmeyi sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz 180 gün boyunca Osmangazi’de yaşayan 1 milyona yakın vatandaşımıza birebir ulaşarak, sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Aydın, bu toplantılar sırasında yapılan sohbetlerin bile sorunların çözümünde büyük katkı sağladığını belirtti.

Çevreyi Kirletenlere Ağır Yaptırımlar
Şehreküstü Meydanı’ndaki tuvaletin ücretsiz hale getirildiğini belirten Aydın, Tophane’de kapalı olan bir tuvaletin de yeniden hizmete açılacağını duyurdu. Tuvaletlerin ücretsiz olmasının vatandaştan büyük memnuniyet gördüğünü vurgulayan Aydın, çevreyi kasıtlı olarak kirletenlere karşı da ağır cezalar uygulanacağını söyledi. Başkan Aydın, “Çöp kamyonları mahallelerden geçtikten sonra çöpleri dışarı çıkaranları tespit edeceğiz ve 30 ila 40 bin lira arasında ceza keseceğiz.” açıklamasında bulundu.

“Muhtarlar Osmangazi’de En Güzel Dönemlerini Yaşayacak”
Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı ise, Başkan Erkan Aydın’ın muhtarların taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde çözüm bulduğunu belirtti. Mandacı, “Başkanımız muhtarlarla birebir ilgileniyor, taleplerimize büyük önem veriyor ve sürekli olarak bizimle iletişim halinde bir bürokrat görevlendiriyor. Bu sayede sorunlarımızı başkana daha hızlı iletebiliyoruz. Muhtarlar olarak, Başkan Aydın ile en verimli dönemimizi geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda tüm muhtarlar, mahallelerine yaptığı hizmetler dolayısıyla Başkan Aydın’a teşekkür etti.