Başkan Aydın'dan Fatih Mahallesi'ne çorba ikramı

Başkan Erkan Aydın, Cuma buluşmaları kapsamında Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi, çorba ikram edip vatandaşların taleplerini dinledi.

BURSA HABER 11.04.2025 15:58:00 0
Başkan Aydın

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Cuma buluşmaları kapsamında bu hafta Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Aydın, vatandaşlara çorba ikramında bulunarak hem gönülleri ısıttı hem de sorunları dinledi.

Osmangazi Belediyesi’nin her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği geleneksel Cuma buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Fatih Mahallesi’nde Cuma namazını kılan Başkan Erkan Aydın, namazın ardından mahalle esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Aydın, ziyaret sırasında belediye hizmetlerine yönelik istek ve önerileri dinleyerek, mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerine kulak verdi.

Mahalle ziyaretlerinin, sorunların yerinde tespiti ve çözüme kavuşturulması açısından büyük önem taşıdığını belirten Başkan Aydın, “Vatandaşlarımızın her fikrine değer veriyor, her öneriyi dikkatle değerlendiriyoruz” dedi.

Fatih Mahallesi’ndeki ziyaretin sonunda vatandaşlara çorba ikramında bulunan Aydın, sıcak ve samimi sohbetleriyle takdir topladı. Daha sonra Fatih Mahalle Muhtarı Sümeyye Yurtsever’i makamında ziyaret eden Başkan Aydın, ortak akıl ve iş birliğiyle Osmangazi’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyarette ayrıca, farklı mahallelerin muhtarları da yer aldı. Çiftehavuzlar Mahalle Muhtarı Mustafa Süleyman, Çirişhane Mahalle Muhtarı Nedim Çapa, Küplüpınar Mahalle Muhtarı Mümin Gündoğan, Tuna Mahalle Muhtarı Ayşegül Yıldız, Altınova Mahalle Muhtarı Vildan Şentürk ve Gaziakdemir Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir ile de bir araya gelen Başkan Aydın, mahallelerin ihtiyaçlarını ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Başkan Aydın, “Birlik ve beraberlik içerisinde, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Suriye yönetimi ile SDG heyeti arasında Şam'da yeni bir görüşme yapıldı

Başkan Bozbey gençlerle buluştu

Bursa'da lodos bugün de etkisini sürdürüyor

Yunanistan'da kriz! Havaalanları kapatıldı: Uçaklar Türkiye'ye yönlendirildi

Özcan Alper, “Erken Kış” ile Nilüfer’de seyirciyle buluştu

Ali Mahir Başarır’dan Osmangazi’ye tam not

Ak Parti'den Maduro'nun kaçırılmasına sert tepki!

Büyükşehir üreticiye nefes oluyor

Bursa'da dere yatağına düşen kişi öldü

Bursa Business School 2025’te Türkiye’nin stratejik buluşma noktası oldu

Abdulkadir Uraloğlu: Kara yollarında 58 bin 246 levha kaldırıldı

Başkan Özdemir: Nilüfer’i tiyatronun kalbi yapacağız

Arabesk’in efsanesi Ferdi Tayfur vefatının 1. yılında anıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazartesi günü Trump ile görüşeceğim

Bursa’da çocuklar karın keyfini çıkardı

Bursa’nın kayıp milletvekilleri ve siyasetçileri

Başkan Erkan Aydın'dan Yağız Efe'ye destek çağrısı!

Osmangazi'den buzlanmaya karşı yoğun önlem

ABD Başkanı Trump'tan İran'a tehdit!

BTSO’nun UR-GE Gücü Bursa’yı Küresel Pazarlara Taşıyor

Başkan Erkan Aydın'dan Bursaspor'a güçlü destek!

Yalova'da Deaş operasyonu: 26 tutuklama

Bursa’da buzlanma kazaya neden oldu: 4 yaralı

Büyükşehir patili dostların yanında

Valilik açıkladı: Bursa'da yarın okullar tatil!

Bursa Emniyeti’nden yılbaşı için önemli iletişim listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Ekonomide olumlu sonuçları görüyoruz

Cevdet Yılmaz: 2026'da programımızı kararlılıkla uygulayacağız

Başkan Erkan Aydın yılın son nikahını kıydı

Devlet Bahçeli: DEAŞ'ın kanlı provokasyonları dikkatle takip edilmeli

Yükleniyor