Başkan Bozbey Büyükorhan Belediyesi'ni ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2024-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında Büyükorhan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkan Bozbey Büyükorhan Belediyesi
BURSA HABER 11.06.2024 11:09:00 0

Dağ bölgesi ziyaretleri kapsamında Keles ve Orhaneli Belediyeleri'ni ziyaret eden Başkan Bozbey, ziyaret sonrası Büyükorhan'a geçti ve Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan ile bir araya geldi.  

Belediye yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda, yeni dönemde Büyükorhan'ın ihtiyaçları ve planlanan projeler ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe yatırımlarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, stratejik planın bölgenin kalkınması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi potansiyelinin turizm açısından önemli bir değer taşıdığını kaydeden Bozbey, bu alandaki yatırımların artırılması gerektiğini belirtti. 


Ziyaret sırasında Bozbey, bölgede "bacasız sanayiyi hakim kılma" ve "turizmi teşvik etme" hedeflerini vurguladı ve 5 yıl içinde dağ ilçelerinde büyük bir değişim olacağını müjdeledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle dağ ilçelerinin önümüzdeki 5 yıl içinde büyük bir değişime uğrayacağına inanan Başkan Bozbey, bu değişimin bölge halkının yaşam kalitesini de önemli ölçüde artıracağını kaydetti.