Tarih: 11.06.2024 10:42

Başkan Bozbey Keles Belediyesi'ni ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret sırasında Bozbey, bölgede "bacasız sanayiyi hakim kılma" ve "turizmi teşvik etme" hedeflerini vurguladı ve 5 yıl içinde dağ ilçelerinde büyük bir değişim olacağını müjdeledi.

Dağ bölgesi ziyaretleri kapsamında ilk olarak Keles Belediye Başkanı Ali Doğru'yu ziyaret eden Bozbey, ilçenin ihtiyaçları ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede ilçe ihtiyaçları ve planlanan projeler ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe yatırımlarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, stratejik planın bölgenin kalkınması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi potansiyelinin turizm açısından önemli bir değer taşıdığını kaydeden Bozbey, bu alandaki yatırımların artırılması gerektiğini vurguladı. 

"Bacasız sanayi" olarak da bilinen temiz ve sürdürülebilir sanayileşmenin de bölge için önemli bir çıkış noktası olacağını ifade eden Bozbey, bu alandaki girişimleri teşvik edeceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle dağ ilçelerinin önümüzdeki 5 yıl içinde büyük bir değişime uğrayacağına inanan Başkan Bozbey, bu değişimin bölge halkının yaşam kalitesini de önemli ölçüde artıracağını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —