Başkan Bozbey makamını Büyükorhan’a taşıdı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek ve Bursa’yı ortak akılla yönetmek amacıyla başlattığı ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin ilk durağı Büyükorhan ilçesi oldu.

BURSA HABER 28.06.2024 17:48:00 0
Başkan Bozbey makamını Büyükorhan’a taşıdı

Büyükşehir Belediye bürokratları ile birlikte Büyükorhan’a çıkarma yapan Başkan Bozbey, “Nilüfer’de yıllarca yapmış olduğumuz projeyi, şimdi Büyükşehir Belediyesi’nde her 15 günde bir ‘Başkan Bozbey Burada’ diyerek uygulayacağız. İlçelerimizin sorunlarını direkt yerinde çözerek halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim öncesi verdiği sözlerden biri olan ‘Başkan Bozbey Burada’ projesini başlattı. Başkan Bozbey, daire başkanlarından şube müdürlerine kadar kalabalık bir yönetim kadrosu ile makamını yaklaşık 11 bin Bursalının yaşadığı Büyükorhan’a taşıdı. İlk olarak pazar alanında vatandaşlarla buluşan Başkan Bozbey, ilçe merkezinde de yoğun ilgi ile karşılandı. Büyükorhanlılar, ‘Başkan Bozbey Burada’ otobüsünde talep ve önerilerini birinci ağızdan Başkan Mustafa Bozbey’e iletme fırsatı buldu. Gün boyunca dile getirilen konuları dikkatle dinleyen Başkan Bozbey, sorunların hızlı ve yerinde çözümü için not aldırdı. Ayrıca ilgili bürokratlar da vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde söz verdikleri ‘Başkan Bozbey Burada’ projesini Büyükorhan’dan başlattıklarını söyledi. Her 15 günde bir ilçelerde vatandaşlarla buluşacaklarını belirten Başkan Bozbey, “Önce muhtarlarımızı, kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Sonrasında yöre halkıyla buluşup sorunlarını direk kendi ağızlarıyla bize iletmelerini sağlayacağız. Bu süreçte bürokratlarımız da bizlerle beraber olacak. Gerektiğinde yerinde hizmetleri takip edecek. Eksikleri de yerinde görerek hızlıca yapılmasını sağlayacak. Nilüfer’de yıllarca yapmış olduğumuz projeyi, şimdi Büyükşehir Belediyesi’nde her 15 günde bir ‘Başkan Bozbey Burada’ diyerek uygulayacağız. İlçelerimizin sorunlarını direkt yerinde çözerek halkımıza hizmet vereceğiz. Tüm Bursa’nın gülümsemesini sağlayacağız” dedi.

 

TCMB Faiz kararını açıkladı!

Bursa'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 105. yılı törenle anıldı

Karadeniz’de iki yeni sondaj dönemi başlıyor

Bursa’dan Balkanlara Ramazan bereketi

Osmangazi’de aranan iki hükümlü yakalandı

Bursa’da feci kaza: Araç tırın altına girdi

Timsah deplasman için hazırlanıyor

Kestel’de tır kazası: 1 kişi hayatını kaybetti

Ramazan’ın bereketi Yenişehir’de paylaşıldı

Bursaspor camiası iftar sofrasında buluştu

Osmangazi’de apartman yangını korkuttu

Rojin Kabaiş’in babasının tehdit iddialarına soruşturma

İnegöl’de polis denetimi: 25 sürücüye 448 bin TL ceza

BM: Orta Doğu’daki çatışmaların maliyeti günde 1 milyar dolar

Yeni İran liderine saldırı iddiası doğrulandı

Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Başkan Yılmaz’dan 45 bin kişiye iş ve eğitim desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programında neler olacak?

Başkan Özel’den 12 Mart İstiklal Marşı mesajı

İlber Ortaylı 5 gündür yoğun bakımda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Topraklarımıza göz diken olursa hodri meydan”

Nilüfer amatör sporuna belediyeden güçlü destek

Erdoğan’dan emeklilere bayram öncesi müjde

Akın Gürlek: “Mahkeme salonları siyaset arenası değildir”

Kestel’de kadınlar için Bursa tarih ve kültür gezileri başladı

Bursa Büyükşehir’den Saraybosna’da iftar buluşması

Yıldırım’da ani fren zincirleme kazayı tetikledi

Bursa’da 700 kilo bozuk sucuk imha edildi

Başkan Aydın Yunuseli’nde vatandaşlarla iftar yaptı

Bursa’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe

Yükleniyor

loading