Başkan Bozbey makamını Büyükorhan’a taşıdı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek ve Bursa’yı ortak akılla yönetmek amacıyla başlattığı ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin ilk durağı Büyükorhan ilçesi oldu.

BURSA HABER 28.06.2024 17:48:00 0
Başkan Bozbey makamını Büyükorhan’a taşıdı

Büyükşehir Belediye bürokratları ile birlikte Büyükorhan’a çıkarma yapan Başkan Bozbey, “Nilüfer’de yıllarca yapmış olduğumuz projeyi, şimdi Büyükşehir Belediyesi’nde her 15 günde bir ‘Başkan Bozbey Burada’ diyerek uygulayacağız. İlçelerimizin sorunlarını direkt yerinde çözerek halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim öncesi verdiği sözlerden biri olan ‘Başkan Bozbey Burada’ projesini başlattı. Başkan Bozbey, daire başkanlarından şube müdürlerine kadar kalabalık bir yönetim kadrosu ile makamını yaklaşık 11 bin Bursalının yaşadığı Büyükorhan’a taşıdı. İlk olarak pazar alanında vatandaşlarla buluşan Başkan Bozbey, ilçe merkezinde de yoğun ilgi ile karşılandı. Büyükorhanlılar, ‘Başkan Bozbey Burada’ otobüsünde talep ve önerilerini birinci ağızdan Başkan Mustafa Bozbey’e iletme fırsatı buldu. Gün boyunca dile getirilen konuları dikkatle dinleyen Başkan Bozbey, sorunların hızlı ve yerinde çözümü için not aldırdı. Ayrıca ilgili bürokratlar da vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde söz verdikleri ‘Başkan Bozbey Burada’ projesini Büyükorhan’dan başlattıklarını söyledi. Her 15 günde bir ilçelerde vatandaşlarla buluşacaklarını belirten Başkan Bozbey, “Önce muhtarlarımızı, kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Sonrasında yöre halkıyla buluşup sorunlarını direk kendi ağızlarıyla bize iletmelerini sağlayacağız. Bu süreçte bürokratlarımız da bizlerle beraber olacak. Gerektiğinde yerinde hizmetleri takip edecek. Eksikleri de yerinde görerek hızlıca yapılmasını sağlayacak. Nilüfer’de yıllarca yapmış olduğumuz projeyi, şimdi Büyükşehir Belediyesi’nde her 15 günde bir ‘Başkan Bozbey Burada’ diyerek uygulayacağız. İlçelerimizin sorunlarını direkt yerinde çözerek halkımıza hizmet vereceğiz. Tüm Bursa’nın gülümsemesini sağlayacağız” dedi.

 

Erkan Aydın’dan Cuma ziyareti

Vatandaşı soyan restoranlar boykot edilsin

‘Terörsüz Türkiye’ raporuna ağır eleştiri

Bursa'da alevler yaşlı çiftin evini küle çevirdi

Bursa’da iki ilçede su kesintisi uyarısı

Ramazan’ın ilk cumasında Ulu Cami doldu taştı

Galatasaray'da seçim öncesi Başkan Özbek'ten net mesaj

Erdoğan’dan gençlere: “Gözlerinizin ışıltısı umut veriyor”

AK Parti Bursa’dan çarşı-pazar ziyareti

Bursa’da 17 Bin 225 konut için kura heyecanı

Mahsur kalan çocuğa kurye müdahalesi

Nilüfer Ramazan Sokağı kapılarını açtı

Terörsüz Türkiye sürecinde af tartışmasına net yanıt

Osmangazi’de Ramazan sofraları kuruldu

Bursa’da Ramazan sofraları binleri buluşturdu

Bursa’da polis ekiplerinden ilkokulda güvenlik dersi

Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon

Osmangazi’de trafikte yumruklu kavga

Karacabey’de sel alarmı: Yol kapandı

BTSO Başkanı İbrahim Burkay’dan gençlere dönüşüm mesajı

Kararnamelerde 2 Bursa ayrıntısı

Cumhurbaşkanlığı kararıyla iki bakanlıkta görev değişimi

Yıldırım’a 1,5 milyarlık dev kültür merkezi müjdesi

Özel’den gençlere destek mesajı

Enerjide çeşitlilik ve kapsayıcılık vurgusu

Nilüfer’de hizmette vicdan vurgusu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda tanker kazası

İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltında

Millet Mahallesi’ne kütüphane projesi

Bursa’da 38 milyonluk çek davasında kritik gelişme

Yükleniyor