Başkan Bozbey, makamını Mustafakemalpaşa’ya taşıdı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Türkiye’de bir ilke imza atarak makamını ilçelere taşıdı ,

BURSA HABER 26.07.2024 09:35:00 0
Başkan Bozbey, makamını Mustafakemalpaşa’ya taşıdı

Türkiye’de bir ilke imza atarak makamını ilçelere taşıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin üçüncü durağı olarak Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla buluştu.

Bursa’da sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek ve Bursa’yı ortak akılla yönetmek amacıyla başlatılan ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin üçüncü durağı Mustafakemalpaşa oldu. Tüm belediye bürokratlarıyla birlikte makamını ilçeye taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, ilk olarak Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ilçenin ihtiyaçları ve beklentileri ele alındı. Başkan Bozbey, daha sonra vekâleten Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevini yürüten Karacabey Kaymakamı Hakan Kafkas’ı makamında ziyaret etti. Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir’in de yer aldığı ziyarette, ilçe için planlanan projeler ve bu projelerin ilçeye sağlayacağı katkılar konuşuldu. Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği, Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği ve Mustafakemalpaşa Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Başkan Bozbey ve beraberindekiler, ilçe esnafıyla da sohbet etti. Adnan Menderes Meydanı’nda ilçe halkına aşure ikramında bulunan Başkan Bozbey, daha sonra makamı haline getirilen otobüste Mustafakemalpaşalıları ağırladı. Görüşmelerde Başkan Bozbey’e vatandaşların ihtiyaçlarına göre Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

 

 

 



“Çiftçimizin malı tarlada kalmayacak”
‘Başkan Bozbey Burada’ projesi kapsamında geldikleri Mustafakemalpaşa ilçesinde tüm kesimleri ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili görüşmeler yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, gün boyunca makam olarak hazırlanan otobüste ilçe halkının sorunlarını ve taleplerini dinleyeceklerini dile getirdi. Yapılan hizmetleri yerinde görme ve sürdürülebilir olup olmadıklarını takip etme konusunda projeyi önemsediklerini anlatan Başkan Bozbey, “Proje kapsamında her 15 günde bir, bir ilçemizde olacağız. CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’i de bu meydanda karşılayacağız. Ziyaretlerimizde gördük ki çiftçimiz fiyatlardan ve üretim rekoltesinden dolayı son derece mağdur. Bu konuda arkadaşlarımızla istişare ettik. Ürünlerinin tarlada kaldığını söyleyen çiftçimizin sorunlarını çözmek ve mağduriyetlerini gidermek için harekete geçtik. Arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyor. Çiftçimizin malı tarlada kalmayacak. Çöpe de gitmeyecek. Ürünleri satın alıp çiftçimize destek olacağız. Her zaman onların yanında olduğumuzu ifade etmiştik. Bundan sonra da yanlarında olacağız. Kavun ve karpuzları arkadaşlarımız alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar. Bir sonraki sene de çiftçimizin üretim yapmasını sağlamamız gerekiyor” dedi.

 

 

 



“Çalışmaya devam edeceğiz”
Mustafakemalpaşalı çiftçilere yönelik hazırladıkları projeler olduğunu anlatan Başkan Bozbey, yakın zamanda faaliyete geçirecekleri çalışmaları çiftçilerle, muhtarlarla ve ziraat odasıyla paylaştıklarını söyledi. Yassı ve yuvarlak damlama sulama hortumlarını üreterek çiftçiye ücretsiz dağıtacaklarını açıklayan Başkan Bozbey, “Sıvı gübreyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda bunları da dağıtacağız. Büyükşehir Belediyesi çiftçinin yanında. Çiftçiye destek ve sahip çıkan bir anlayışı ortaya koyuyoruz. Bunun için buradayız. Vatandaşlarımızı da dinleyeceğiz. Belediye Başkanımızla birlikte Mustafakemalpaşalıların sorunlarını en aza indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 



“İlçedeki statta seyirciye yakışır düzenleme yapacağız”
Her ilçenin takımının çok değerli olduğunu belirten Başkan Bozbey, “Bursaspor bir şemsiyedir. İlçelerdeki takımlarımız da Bursaspor’a destek verecek ve sporcu yetiştirecek nitelikte olmalı. İnşallah Bursasporumuz da Süper Lig’e çıkacaktır. İlçelerimizin takımlarına da sahip çıkmak durumundayız. Şükrü Erdem Başkanımızla görüştük. Mustafakemalpaşaspor ile ilgili taleplerini iletti. Gerekli talimatı verdik. Yakın süre içerisinde ilçedeki statta seyirciye yakışır düzenleme yapacağız. Hayırlı olsun” dedi.
 


Bursaspor taraftarına coplu tomalı müdahale

Bursaspor sezonu galibiyetle açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'in devlet terörüne karşı durmak, bizim için milli meseledir"

Osmangazi Belediyesi eceler sokak’taki çukuru onardı

Özgür Özel'den seçim çağrısı: "Kasım 2025'te erken seçime gidelim"

Bursa’da minibüs köprüden dere yatağına düştü

Çeşni

Gölbaşı Barajı’nda kuraklık alarmı

İsrail askerleri Batı Şeria'da Türk aktivist Ayşenur Eygi'yi öldürdü

Fitch Türkiye’nin kredi notunu yükseltti

İTO Başkanı: Türkiye yatırım notuna yaklaşıyor

Bursa’da 33 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İnegölspor - Sarıyerspor maçı yarın canlı yayınla TV ON6'da

İnegöl’de 3. Hanımeli Alışveriş Şenliği başladı

Tarihi yürüyüşte İnegöl halkı kurtuluşu kutladı

Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’nin yarım kalan inşaatı için ihale süreci başlıyor

Bursa’da kaçak şüpheli mağazada yakalandı

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem

Bursa'da kontrolden çıkan minibüs dereye uçtu

Kütüphane etkinliğiyle minikler okuma sevgisi kazandı

Orhangazi'de motosiklet, dönüş yapan araca çarptı

Türk düşmanı diziye RTÜK engeli

Engelsiz Yaşam Atölyesi’nden okula başlayacak çocuklara anlamlı jest

Atış Grup Bursaspor'un göğüs sponsoru oldu

Bursa'da kaçan şüpheli çatıda polis tarafından yakalandı

Osmangazi Belediyesi, BAREM’in işletmesini devrediyor

Bursa’da 8 toplu taşıma hattının güzergahı değişti, 1 hat iptal edildi

Bursaspor, Düzcespor deplasmanına hazır

Sunexpress’in Yenişehir seferleri neden duyurulmadı?

Polatlar davasında tüm sanıklara tahliye kararı verildi

Yükleniyor