Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde deprem bölgesini ziyaret ederek, kaybedilen vatandaşları dualarla andı.

BURSA HABER 3.02.2026 17:15:00 0
Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte deprem bölgesini ziyaret etti. Ziyaret, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından deprem yıl dönümü kapsamında Kahramanmaraş’ta düzenlenen anma programları çerçevesinde gerçekleşti.

Program kapsamında ilk olarak Kapıçam Deprem Şehitliği ziyaret edildi. Başkan Bozbey ve CHP heyeti, depremde yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya geldi, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ve duaların ardından mezarlara karanfil bıraktı.

Heyet daha sonra Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. Burada sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Bozbey, depremden etkilenen vatandaşlar için yapılabilecek çalışmalar ve destekleri değerlendirdi. Ardından CHP’nin Kahramanmaraş’taki grup toplantısına katıldı. Toplantıda Genel Başkan Özgür Özel, halka açık olarak yerel ve genel siyasetteki gündem maddelerini ele aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ziyarete ilişkin olarak, “Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte ilk olarak Kapıçam Deprem Şehitliği’ni ziyaret ederek dualarımızla yitirdiklerimizi andık. Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın” dedi.

Bozbey, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yaptığı görüşmeyi aktararak, “Sahada ilk günden bu yana devam eden çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Deprem bölgesini ayağa kaldırmak için elini taşın altına koyanların emeği unutulmaz. Bursa olarak her zaman yanlarındayız, dayanışmadayız. Partimizin Grup Toplantısı’nı da Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdik. Dayanışmamızı büyütecek, yaraları el birliğiyle, kimseyi arkada bırakmadan saracağız. Birbirimize ses olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Başkan Aydın, Hisar Bölgesi'ni geleceğe taşıyor

İnegöl’de sokakta kurusıkı tabancayla ateş açanlar yakalandı

Yıldırım Belediyesi, Alev Alatlı’yı vefatının ikinci yılında andı

3 Yaşındaki Bilal'in yuttuğu 50 kuruş boğazında kaldı!

Yalova’da şüpheli ölüm: Denizden kadın cesedi çıktı

Büyükşehir’den üreticiye büyük destek

Epstein belgelerinde Türkiye hazımsızlığı

2026 ramazan pidesi fiyatları belli oldu

Devlet Bahçeli: "Öcalan umuda, Demirtaş yuvasına dönsün."

Kestel’e 400 milyonluk dev meyve yatırımı

BURULAŞ açıkladı: Fazla çekimler iade edilecek

Bozbey’den güvenlik görevlisine teşekkür

Motorin zammı düşürüldü

Yenişehir’de 9 ay sonra hayvan pazarı yeniden faaliyette

Bursa'da dev kaçakçılık operasyonu

Bursa’da bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı

Bursa’da fabrikada pilav yiyen 20 işçi hastanelik oldu

2026 Ocak ayı enflasyon rakamları belli oldu

Başkan Aydın’dan huzur ve bereket mesajı

Bursa Uluslararası Spor Festivali başlıyor

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

İnegöl’e 17 yeni aile sağlığı merkezi

Bursa’da toplu ulaşıma yapılan zam yarın başlıyor: İşte yeni ücretler!

Merinos ailesi 88. yılında hasret giderdi

Trabzon’a Urfa’ya var da Bursa’ya yok mu?

İnegöl’de cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: Türkiye havacılıkta 5 kat büyüdü

Tutuklu hemşire hakkında yeni şiddet görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa’da Afet Riskini Azaltma Çalıştayı

Yükleniyor