Tarih: 10.04.2024 15:58

Başkan Bozbey'den Polis Teşkilatı'na bayram ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sahaya indi. Bayram Namazı'nın ardından Bursa Valiliği'nde protokol ile bayramlaşan Başkan Bozbey, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Merinos Polis Amirliği Merkezi'ni ziyaret etti.

Görev başındaki emniyet mensuplarına teşekkür etti

Ziyarette Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı tebrik eden Başkan Bozbey, "Toplumumuzun güvenliğini sağlayan tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum. Emniyet güçlerimiz, toplumumuzun güvenliği için gece gündüz demeden görevi başındalar. Her bir emniyet mensubumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Polis Teşkilatı'nın önemini vurgulayan Başkan Bozbey, "Polislerimiz, huzurlu ve güvenli bir toplum için büyük özveriyle çalışıyorlar. Kendilerine minnettarız. Polis Teşkilatımızın 179.kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Haftası kutlu olsun. Her bir emniyet mensubumuza sağlık dilerim" ifadelerini kullandı.

Başkan Bozbey, ziyaret sırasında polis merkezine çiçek takdim etti ve görevli personele kestane şekeri ikramında bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey ve beraberindekiler, polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —