Başkan Çelik'ten taraftarları sevindirecek müjde geldi

Başkan Çelik Bursaspor’un yeni stadyum projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Bursaspor 6.03.2025 10:49:00 0
Başkan Çelik

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nun mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, localardan akustiğe, stadyum çevresindeki sosyal alanlardan altyapı çalışmalarına kadar birçok konuda projeler geliştirdiklerini belirtti.

“Localarda Maç İzlemek İçin Dürbün Gerekiyor”

 Başkan Çelik, stadyum localarının yetersizliğine dikkat çekerek, “Bir arkadaşımın daveti üzerine Fenerbahçe-Lyon maçına gittim. Localarda izledim. Şimdi Göztepe ve Konya stadyumlarının localarını da görmek istiyorum. Bu stadyumlardaki localar muhteşem. Bizim localarda ise maç izlemek için adeta dürbün gerekiyor” dedi.

Localarla ilgili yeni bir proje geliştirdiklerini belirten Çelik, “30-35 yeni loca yapmayı planlıyoruz. Hem Maraton hem de Batı Tribünü tarafına konumlandırmayı düşünüyoruz. Bu projeyi 30 iş adamının desteğiyle yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“40 Bin Taraftar Bağırıyor, Ses Havaya Gidiyor”
Stadyumun akustiğiyle ilgili sorunlara da değinen Çelik, sesin tribünlerde yayılmak yerine havaya karıştığını belirterek, “Stadyumu 5 metre aşağıya indirerek ve çatı malzemesini değiştirerek daha iyi bir akustik oluşturabiliriz. Şu an 40 bin taraftar bağırıyor ama ses havaya gidiyor. Bu konuda ciddi bir çalışmamız olacak” dedi.

Stadyum Çevresi İçin Yeni Projeler
Stadyum çevresinde sosyal alan eksikliğine de vurgu yapan Çelik, “Eski Kültürpark’taki Bursaspor kültürünü hepimiz hatırlıyoruz. Orada bir çay bahçesinde atkımızla otururken stadı görebiliyorduk. Şu anda burada oturacak hiçbir alan yok. Stadyum çevresine restoran, kafe ve sosyal alanlar kazandırmak için projelerimiz var” dedi.

Suriye yönetimi ile SDG heyeti arasında Şam'da yeni bir görüşme yapıldı

Başkan Bozbey gençlerle buluştu

Bursa'da lodos bugün de etkisini sürdürüyor

Yunanistan'da kriz! Havaalanları kapatıldı: Uçaklar Türkiye'ye yönlendirildi

Özcan Alper, “Erken Kış” ile Nilüfer’de seyirciyle buluştu

Ali Mahir Başarır’dan Osmangazi’ye tam not

Ak Parti'den Maduro'nun kaçırılmasına sert tepki!

Büyükşehir üreticiye nefes oluyor

Bursa'da dere yatağına düşen kişi öldü

Bursa Business School 2025’te Türkiye’nin stratejik buluşma noktası oldu

Abdulkadir Uraloğlu: Kara yollarında 58 bin 246 levha kaldırıldı

Başkan Özdemir: Nilüfer’i tiyatronun kalbi yapacağız

Arabesk’in efsanesi Ferdi Tayfur vefatının 1. yılında anıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazartesi günü Trump ile görüşeceğim

Bursa’da çocuklar karın keyfini çıkardı

Bursa’nın kayıp milletvekilleri ve siyasetçileri

Başkan Erkan Aydın'dan Yağız Efe'ye destek çağrısı!

Osmangazi'den buzlanmaya karşı yoğun önlem

ABD Başkanı Trump'tan İran'a tehdit!

BTSO’nun UR-GE Gücü Bursa’yı Küresel Pazarlara Taşıyor

Başkan Erkan Aydın'dan Bursaspor'a güçlü destek!

Yalova'da Deaş operasyonu: 26 tutuklama

Bursa’da buzlanma kazaya neden oldu: 4 yaralı

Büyükşehir patili dostların yanında

Valilik açıkladı: Bursa'da yarın okullar tatil!

Bursa Emniyeti’nden yılbaşı için önemli iletişim listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Ekonomide olumlu sonuçları görüyoruz

Cevdet Yılmaz: 2026'da programımızı kararlılıkla uygulayacağız

Başkan Erkan Aydın yılın son nikahını kıydı

Devlet Bahçeli: DEAŞ'ın kanlı provokasyonları dikkatle takip edilmeli

Yükleniyor