Başkan Çelik'ten taraftarları sevindirecek müjde geldi

Başkan Çelik Bursaspor’un yeni stadyum projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Bursaspor 6.03.2025 10:49:00 0
Başkan Çelik

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nun mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, localardan akustiğe, stadyum çevresindeki sosyal alanlardan altyapı çalışmalarına kadar birçok konuda projeler geliştirdiklerini belirtti.

“Localarda Maç İzlemek İçin Dürbün Gerekiyor”

 Başkan Çelik, stadyum localarının yetersizliğine dikkat çekerek, “Bir arkadaşımın daveti üzerine Fenerbahçe-Lyon maçına gittim. Localarda izledim. Şimdi Göztepe ve Konya stadyumlarının localarını da görmek istiyorum. Bu stadyumlardaki localar muhteşem. Bizim localarda ise maç izlemek için adeta dürbün gerekiyor” dedi.

Localarla ilgili yeni bir proje geliştirdiklerini belirten Çelik, “30-35 yeni loca yapmayı planlıyoruz. Hem Maraton hem de Batı Tribünü tarafına konumlandırmayı düşünüyoruz. Bu projeyi 30 iş adamının desteğiyle yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“40 Bin Taraftar Bağırıyor, Ses Havaya Gidiyor”
Stadyumun akustiğiyle ilgili sorunlara da değinen Çelik, sesin tribünlerde yayılmak yerine havaya karıştığını belirterek, “Stadyumu 5 metre aşağıya indirerek ve çatı malzemesini değiştirerek daha iyi bir akustik oluşturabiliriz. Şu an 40 bin taraftar bağırıyor ama ses havaya gidiyor. Bu konuda ciddi bir çalışmamız olacak” dedi.

Stadyum Çevresi İçin Yeni Projeler
Stadyum çevresinde sosyal alan eksikliğine de vurgu yapan Çelik, “Eski Kültürpark’taki Bursaspor kültürünü hepimiz hatırlıyoruz. Orada bir çay bahçesinde atkımızla otururken stadı görebiliyorduk. Şu anda burada oturacak hiçbir alan yok. Stadyum çevresine restoran, kafe ve sosyal alanlar kazandırmak için projelerimiz var” dedi.

Bakan Uraloğlu: Türkiye bayramda hava trafiğinde rekor kıracak

Bursa’da çatı katı alevlere teslim oldu

Nilüfer’de kanlı kavganın ardından barış iftarı

Başkan Yılmaz sahur için fırının başına geçti

Büyükşehir’den Odunluk’a güçlü altyapı hamlesi

İlber Ortaylı için anma töreni düzenlendi

Kestel Belediyesi'nden çölyak hastalarına destek

CHP Nilüfer’de Ramazan coşkusu

Şirketlerin Sessiz Kahramanı: Varlık Yönetimi -ServiX

Yıldırım’da Çanakkale ruhu tiyatroyla canlandı

İBB davası tartışma sebebiyle ertelendi

Savaş petrol ve Türkiye’nin Sisifos ekonomisi

Bursa’da kaçak göçmen operasyonu: 14 kişi yakalandı

Osmangazi’de Çanakkale ruhu yüreklere işlendi

Bursa’da otomobil takla attı, şans eseri yaralanan olmadı

Başkan Burkay: TEKNOSAB Lojistik Teknopark stratejik üs olacak

Bozbey’den sahurda tahinli pide ikramı

Bursa'da bayram öncesi otobüs terminallerinde sıkı denetim

İnegölspor hocasıyla yollarını ayırdı

Bursa’da çiftlik yangını: 580 kanatlı hayvan telef oldu

Bursa’da elektrik direğinde feci ölüm

Bozbey iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Yıldırım’da Ramazan denetimleri sıklaştırıldı

İnegöl yolunda facia saniyelerle atlatıldı

İznik’teki ölümcül kaza kameraya yansıdı

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Baykar'ın sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2 testleri tamamladı!

Yükleniyor

loading