Başkan Çelik'ten taraftarları sevindirecek müjde geldi

Başkan Çelik Bursaspor’un yeni stadyum projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Bursaspor 6.03.2025 10:49:00 0
Başkan Çelik

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nun mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, localardan akustiğe, stadyum çevresindeki sosyal alanlardan altyapı çalışmalarına kadar birçok konuda projeler geliştirdiklerini belirtti.

“Localarda Maç İzlemek İçin Dürbün Gerekiyor”

 Başkan Çelik, stadyum localarının yetersizliğine dikkat çekerek, “Bir arkadaşımın daveti üzerine Fenerbahçe-Lyon maçına gittim. Localarda izledim. Şimdi Göztepe ve Konya stadyumlarının localarını da görmek istiyorum. Bu stadyumlardaki localar muhteşem. Bizim localarda ise maç izlemek için adeta dürbün gerekiyor” dedi.

Localarla ilgili yeni bir proje geliştirdiklerini belirten Çelik, “30-35 yeni loca yapmayı planlıyoruz. Hem Maraton hem de Batı Tribünü tarafına konumlandırmayı düşünüyoruz. Bu projeyi 30 iş adamının desteğiyle yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“40 Bin Taraftar Bağırıyor, Ses Havaya Gidiyor”
Stadyumun akustiğiyle ilgili sorunlara da değinen Çelik, sesin tribünlerde yayılmak yerine havaya karıştığını belirterek, “Stadyumu 5 metre aşağıya indirerek ve çatı malzemesini değiştirerek daha iyi bir akustik oluşturabiliriz. Şu an 40 bin taraftar bağırıyor ama ses havaya gidiyor. Bu konuda ciddi bir çalışmamız olacak” dedi.

Stadyum Çevresi İçin Yeni Projeler
Stadyum çevresinde sosyal alan eksikliğine de vurgu yapan Çelik, “Eski Kültürpark’taki Bursaspor kültürünü hepimiz hatırlıyoruz. Orada bir çay bahçesinde atkımızla otururken stadı görebiliyorduk. Şu anda burada oturacak hiçbir alan yok. Stadyum çevresine restoran, kafe ve sosyal alanlar kazandırmak için projelerimiz var” dedi.

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Harmancık’ta kafa kafaya çarpışma: 1’i ağır 3 yaralı

İnegöl’de forklift kazası can aldı

MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

Altın firmasından kaza açıklaması: Sabotaj yok

BBBUS hattı Havaist’e devredildi!

Borsa'da tarihi rekor: Bist 100 endeksi 13.000 puanı aştı

Marmarabirlik’ten üreticisine 860 milyon tl ödeme

İstanbulda'da 2 İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Orhangazi’de aranan 7 hükümlü yakalandı

Burdur’da yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı

Bursa’nın dahil olduğu siber operasyonda 68 şüpheli tutuklandı

İnegöl’de israfa karşı atıksız sofra

Osmangazi’de okuma ve tasarım buluştu

İnegöl’de 9 kaçak göçmen yakalandı

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Bursa'da müstakil ev alev alev yandı

TCMB faiz kararını açıkladı

Yükleniyor