Başkan Çelik'ten taraftarları sevindirecek müjde geldi

Başkan Çelik Bursaspor’un yeni stadyum projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Bursaspor 6.03.2025 10:49:00 0
Başkan Çelik

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nun mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, localardan akustiğe, stadyum çevresindeki sosyal alanlardan altyapı çalışmalarına kadar birçok konuda projeler geliştirdiklerini belirtti.

“Localarda Maç İzlemek İçin Dürbün Gerekiyor”

 Başkan Çelik, stadyum localarının yetersizliğine dikkat çekerek, “Bir arkadaşımın daveti üzerine Fenerbahçe-Lyon maçına gittim. Localarda izledim. Şimdi Göztepe ve Konya stadyumlarının localarını da görmek istiyorum. Bu stadyumlardaki localar muhteşem. Bizim localarda ise maç izlemek için adeta dürbün gerekiyor” dedi.

Localarla ilgili yeni bir proje geliştirdiklerini belirten Çelik, “30-35 yeni loca yapmayı planlıyoruz. Hem Maraton hem de Batı Tribünü tarafına konumlandırmayı düşünüyoruz. Bu projeyi 30 iş adamının desteğiyle yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“40 Bin Taraftar Bağırıyor, Ses Havaya Gidiyor”
Stadyumun akustiğiyle ilgili sorunlara da değinen Çelik, sesin tribünlerde yayılmak yerine havaya karıştığını belirterek, “Stadyumu 5 metre aşağıya indirerek ve çatı malzemesini değiştirerek daha iyi bir akustik oluşturabiliriz. Şu an 40 bin taraftar bağırıyor ama ses havaya gidiyor. Bu konuda ciddi bir çalışmamız olacak” dedi.

Stadyum Çevresi İçin Yeni Projeler
Stadyum çevresinde sosyal alan eksikliğine de vurgu yapan Çelik, “Eski Kültürpark’taki Bursaspor kültürünü hepimiz hatırlıyoruz. Orada bir çay bahçesinde atkımızla otururken stadı görebiliyorduk. Şu anda burada oturacak hiçbir alan yok. Stadyum çevresine restoran, kafe ve sosyal alanlar kazandırmak için projelerimiz var” dedi.


Bursaspor-Kütahyaspor maçında yangın paniği

Virajı alamayan otomobil kullanılamaz hale geldi

Edirne’de forklift kazasında 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti: O anlar kamerada

Değirmenaltı Deresi’nde kuraklık alarmı

Arnavutköy’de iş yerlerini kurşunlayan şüphelilere operasyon: 7 gözaltı

İhtiyaç sahipleri için ücretsiz alışveriş

Sultangazi’de mahalle sakinlerinden İBB’ye mezarlık tepkisi

Osmangazi’nin iftar sofraları dolup taşıyor

Esenyurt’ta çıkan yangında can pazarı yaşandı

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 1 - Diyarbekirspor: 0

Başkan Ahmet Akın’ın ’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ mesajı: "Kadınların emeklerini berekete çevirmek için haftanın yedi günü açık olacak şekilde satış yapabilecekleri kapalı alanları şehrimize kazandıracağız"

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

Başkan Bozbey, sahuru gençlerle yaptı

Bursa’da 560 bin öğrenci sağlıklı beslenme ve hareketli hayat için el ele veriyor

Bursa Büyükşehir, ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’nda yerini aldı

Bursa iş dünyasının ortak aklı zirvede buluştu

Mudanya Belediyesi’nden erzak desteği

Eyüpsultan Belediyesi’nin 8 Mart’a özel düzenlediği etkinlikte Sumru Yavrucuk sahne aldı

Nilüfer Ramazan Sokağı’nda Kent Orkestrası sahne aldı

Sakarya’da kültür sanat etkinliklerinin yeni haftası iki söyleşi programıyla başlayacak

Sıcak havanın tadını böyle çıkarıyorlar: Kimi yürüyüş yaptı, kimi çocuğuyla eğlendi

Bağcılar Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü’ne özel Valorant Turnuvası

Ormanlık alanda park halindeki kamyonette başından vurulmuş halde bulundu

İki müdür bir araya gelerek kentin kültürel sorunlarını ele aldılar

Uzmanı uyardı: "D vitamini eksikliği ağız kanserine yol açabilir"

Sapanca Gölü’nün suyu her ay 31 farklı numuneyle kontrol ediliyor

Bilecik’te evliliğinde 50 yılı geçmiş çiftler bir araya geldi

Bilecik’te çocuklar Ramazan ayının güzelliğini yaşıyor

Kaymakam köy sakinleri ile bir araya geldi

İl Emniyet Müdürü ve Sağlık İl Müdürü bir araya geldi

Yükleniyor