Başkan Erkan Aydın iftar buluşmasında

Başkan Aydın Ramazan’da birlik ve beraberliği pekiştirdi.

BURSA HABER 6.03.2025 11:35:00 0
Başkan Erkan Aydın iftar buluşmasında

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan ayında her gün iftar verdiği yedi noktanın biri olan Demirtaş Kültür Merkezi'nde vatandaşlara yemek dağıttı. İftar sonrası esnafı ziyaret eden Başkan Aydın, Demirtaş Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nı da gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Aydın, Ramazan ayının manevi atmosferini halkla paylaşmaya devam etti. CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz ile birlikte Demirtaş Kültür Merkezi’nde iftar yemeği dağıtan Başkan Aydın, “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, paylaşma duygusunu güçlendiren mübarek bir zaman dilimi. Biz de bu güzel ayın bereketini halkımızla paylaşmak için bir araya geldik. Soframız bereketli, gönüllerimiz huzurlu olsun” dedi.

İftar sonrası Başkan Aydın ve beraberindeki heyet, Demirtaş esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ramazan ayının bereketini dile getiren Başkan Aydın, ardından Demirtaş Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nı gezdi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, Ramazan Sokağı’nda bulunan stantları ve etkinlikleri inceledi.

Yoğun katılımın olduğu iftar programı, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, Osmangazi Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrası ve Ramazan Sokağı'ndan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Aydın’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Ramazan ayının manevi atmosferi, Başkan Aydın’ın önderliğinde bir kez daha Osmangazi’de yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küstahlık edenler hesabını hukuk önünde verecekler”

Özdağ’dan teşkilatına net talimat: “Saraçhane’ye katılmayın!”

Bursa'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından uzmanlardan ilk açıklama geldi

Yangına karşı hava ve kara seferberliği!

Bursa’da bir deprem daha meydana geldi!

Tüm hayvan pazarları ikinci bir emre kadar kapatıldı!

Osmangazi’de kreş sayısı 7’ye ulaşıyor

Bursa’da 3,9 büyüklüğünde deprem!

Leman dergisinin karikatürüne Bursa’dan tepki yağdı

Bursa’da konkordato zinciri sürüyor: 4 şirket daha konkordato istedi!

İzmir’de ‘yolsuzluk’ operasyonu; Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı da gözaltında

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kanser hastalarına müjde: 5 akıllı ilaç geri ödeme kapsamında!

Bursa’da 7 araç birbirine girdi

Leman'ın provokasyonuna tepki çığ gibi büyüdü

Borcunu ödemeyen “Lyon” gibi gider!

Gençler, Graffiti Şenliği ile kente renk kattı

A Parti İl Başkanı Fikret Aslan İsmetiye'de yangına müdahale etti

Mustafa Bozbey: “CHP kişisel çıkarların üzerindedir”

Efkan Ala’dan “Erdoğan görevden ayrılacaktı” iddialarına sert tepki: “Açık bir dezenformasyon ürünüdür”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Risk primimiz düşüyor, TL'ye güven yükseliyor"

Erkan Aydın: “Bu dava anayasa’ya müdahaledir”

CHP kurultayı davası 8 Eylül’e ertelendi: “Mutlak Butlan” gölgesinde kriz derinleşiyor

Kriz, kaos, Kılıçdaroğlu: Yeni senaryonun kodları

Havai fişek ormanı yaktı; düğündekiler tahliye edildi

Bursa’da siyaset, yargı ve iş dünyasını buluşturan nikah!

Bursa'da 50 dönüm buğday ekili tarla yandı

Özgür Özel: Cemevleri ibadethane statüsüne kavuşacak

Yıldırım'da gençliğe yatırım: Spor ve gelecek aynı çatıda

Bilal Erdoğan: "Yaşadığımızın dönemin en büyük hastalığı her şeyin değersizleşmiş olması"

Yükleniyor