BAŞKAN IŞIK : “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN MADDİ, MANEVİ YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gürsu Belediyesi, Adaköy Mahallesi’nde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu engelli olan vatandaşa akülü araba yardımı yaptı.

BURSA HABER 22.02.2021 16:47:00 0
BAŞKAN IŞIK : “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN MADDİ, MANEVİ YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gürsu Belediyesi sosyal yardım hizmetleri kapsamında, Adaköy Mahallesi’nde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu engelli olan vatandaşı evinde ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, akülü arabayı vatandaşa teslim etti.

 

Kendilerine gelen talepleri geri çevirmeden çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten Başkan Işık, “Engelli kardeşlerimiz, belediyesinin, belediye başkanının, devletinin, maddi, manevi yanında olduğunu hissetmeli. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir. Bugün aracını teslim ettiğimiz amcamızın yaşam koşulları bu araçla kolaylaşacak. Kullanımı rahat, kendilerini yormayacak şekilde dizayn edilmiş akülü araçları imkanlarımızı zorlayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bizlere destek olan hayırsever hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Engelli yolları, engelsiz yaşam parkları, akülü araç dolum istasyonları, engelli asansörleri, kurslar ve çeşitli etkinliklerle engelli vatandaşlarımızın zorlu koşullarını kolaylaştırmaya, manevi olarak yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, gelen talepler değerlendirilerek, sosyal yardımlar gerçekleştiriliyor. Gürsu Belediyesi Şefkat Mağazası aracılığıyla yapılan gıda, giyecek, temizlik malzemesi, sıcak yemek yardımlarının yanında, tekerlekli, akülü araç yardımları, vatandaşlardan gelen taleplere göre işitme cihazı, hasta yatağı ve benzeri yardımlar yapılarak, sosyal belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların yanında olunuyor.

Okullarda ilk ara tatil başladı

Nilüfer’de bir ilk! Gece Kreşi hizmeti başladı

Bursa’nın sanayi vizyonu Malatya’ya ilham oldu

Japon uzmandan Bursa’ya şok tahmin ve Yediselviler’de ezber bozan dönüşüm

Başkan Yılmaz: "Yıldırım için büyük düşünüyor, büyük dönüşüyoruz"

Bursasporlu idarecilere ceza!

Kültürün kalbi Osmangazi’de atıyor

TÜİK: Aylık en yüksek reel getiriyi külçe altın sağladı

Yılın son enflasyon raporu açıklandı

Osmangazi’de silah ticareti operasyonu

Başkan Özdemir sorunları yerinde dinledi

LGS 2026 sınav tarihi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e tepki: “Türkiye böyle bir siyasi üslubu hak etmiyor”

Özgür Özel hakkında re’sen soruşturma başlatıldı

Motorine bu gece zam geliyor

Nilüfer Meclisi’nde ‘Cumhuriyet’ üzerinden sert polemik!

Gölyazı Antik Tiyatrosu yeniden hayat bulacak

Gemlik'te 800 üye AK Parti'ye katıldı

Kestel’de afetlere karşı kesintisiz iletişim için telsiz altyapısı kuruldu

Bursa'da 227 litre sahte içki ele geçirildi

Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Demirtaş açıklaması: “Yargı ne derse uyarız”

Papa’nın Türkiye ziyareti öncesi Vatikan heyeti İznik’te

Bozbey: Kalıcı çözümler üreteceğiz

Bir Babacan masalı: “CHP’ye saldır, iktidara yanaş”

Cezayir’de Bursa rüzgârı esiyor

PFDK'dan Bursaspor’a ceza

Başkan Aydın halkla buluştu

Şüphe üzerine durdurulan araçta 5 bin 526 adet uyuşturucu ecza ele geçirildi

Geleceğin yazarları Osmangazi’de

Yükleniyor