Tarih: 18.05.2024 10:52

Başkan Mustafa Bozbey, İnegöl'de muhtarlarla bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Musa Koçak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, muhtarlarla buluşmaya İnegöl'den başladı.

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren Başkan Bozbey, onları "uç beyleri" olarak adlandırdı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Yankı İçöz, CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin ve İnegöl Muhtarlar Dernek Başkanı Oktay Garip'in de katıldığı toplantıda, Başkan Bozbey, seçilen tüm muhtarları tebrik ederek, artık tüm Bursalıların hizmet beklediğini hatırlattı.

Hizmetlerin hem nitelikli hem de insan öncelikli olması gerektiğini vurgulayan Başkan Bozbey, "Bu dönemin sonuna kadar her birlikte gülümseyerek hizmetleri halkımıza götüreceğiz." dedi.

Muhtarları önemsediklerini belirten Başkan Bozbey, İnegöl'ün önemini vurguladı. Ticaret, sanayi, tarım ve kültürel birikim anlamında İnegöl'ü önemsediklerini belirterek, "Burada birçok hizmetimiz olacak. Beraber üreteceğiz. Üreteceğimiz değerlerle İnegöllüleri gülümseteceğiz." dedi.

Muhtarlardan stratejik plan için şimdiden hazırlık yapmalarını isteyen Başkan Bozbey, "Hem çalışma arkadaşlarımız hem de muhtarlarımız yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacaktır. Böylece hep beraber mutlu olacağız." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey, muhtarların talep ve görüşlerini dinleyerek not aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —