Başkan Özdemir mahalle mahalle sahaya indi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Kızılcıklı ve 30 Ağustos Zafer mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri sahada dinledi, çözüm süreçlerini ilgili kurumlarla birlikte değerlendirdi.

BURSA HABER 29.01.2026 10:55:00 0
Başkan Özdemir mahalle mahalle sahaya indi

Nilüfer’de vatandaş talepleri sahada ele alındı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Kızılcıklı ile 30 Ağustos Zafer mahallelerinde gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin ilettiği taleplerin yalnızca kayıt altına alınmadığı ziyaretlerde, çözüm süreçleri ilgili birimler ve kurumlarla birlikte yerinde değerlendirildi.

Katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda yapılan ziyaretlerde Başkan Özdemir’e, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Zerrin Güleş ve Şirin Arıbaş da eşlik etti.                       

 

Kızılcıklı Mahallesi’nde yeşil alan talebine yerinde çalışma

Kızılcıklı Mahallesi sakinlerinin yeşil alan talebi üzerine başlatılan ağaçlandırma çalışması, mahallede dayanışma örneği oluşturdu. Mahalle sakini Nadim Gül öncülüğünde iletilen talepler, Mahalle Muhtarı Ülkü Celep aracılığıyla Nilüfer Belediyesi’ne ulaştırıldı. Belediyenin yaptığı değerlendirme sonrası uygun alan belirlenerek ağaçlandırma çalışması başlatıldı.

Çalışmalara katılan Başkan Şadi Özdemir, mahalle sakinleriyle birlikte fidanları toprakla buluşturdu. Ağaçlandırma etkinliğinde Muhtar Azası İsmail Osmanoğlu ve Mahalle Temsilcisi Şakir Öner Tüle de yer aldı.

Gelişmekte olan mahallelerin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Özdemir, belediye bütçesinin halkın bütçesi olduğunu vurgulayarak şu sözleri dile getirdi:

“Belediyenin bütçesi vatandaşa ait. Biz de sizlere hizmet eden, sizlerin memurlarıyız. Sizlerin talep etmesi, bizim de bu talepleri karşılamaya çalışmamız son derece doğal. Nilüfer’de çocuklarımızın ve gençlerimizin keyifle vakit geçirebileceği alanları birlikte oluşturmak istiyoruz.”

Mahalle sakinleri ise taleplerine kısa sürede karşılık verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, dikilen fidanları sahiplenip koruyacaklarını ifade etti.

30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde altyapı talepleri incelendi

Kızılcıklı Mahallesi’ndeki çalışmanın ardından Başkan Özdemir, vatandaşların talebi üzerine 30 Ağustos Zafer Mahallesi’ni ziyaret etti. Nasrettin Hoca Bulvarı Kayapa Sanayi girişi civarında devam eden kaldırım çalışmaları nedeniyle iş yerlerine erişimde yaşanan sıkıntılar, sahada ele alındı.

Başkan Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Şube Müdürü İsmail Keskin ile birlikte bölgede incelemelerde bulunarak çözüm sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Mahalle Muhtarı Halil Özçoban ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, çalışmaların esnafın günlük yaşamını aksatmadan ilerlemesi için izlenecek yol ele alındı.

Başkan Özdemir, belediye hizmetlerini yalnızca yetki alanlarıyla sınırlı görmediklerini belirterek şu değerlendirmede bulundu:

“Bir konunun hangi kurumun sorumluluğunda olduğundan önce, o konunun hemşehrilerimizin hayatını nasıl etkilediğine bakıyoruz. Bizim için önemli olan, vatandaşımızın derdinin sahipsiz kalmaması. Bu nedenle iletilen her talebi dinliyor, çözümle buluşması için ilgili kurumlarla birlikte süreci takip ediyoruz.”

Ziyaret sonunda anlamlı sürpriz

Saha incelemelerinin ardından 30 Ağustos Zafer Mahallesi sakinleri, Başkan Şadi Özdemir’e sürpriz yaparak doğum gününü pasta keserek kutladı. Bu jest karşısında duygulanan Başkan Özdemir, mahalle sakinlerine teşekkür ederek her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.   

OnlyFans operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Büyükşehir'den üreticiye 3 bin 400 kovan desteği

Başkan Aydın’dan Kükürtlü’ye çifte yatırım

Osmanlı ve Anadolu mutfağı Bursa’da yeniden hayat buluyor: Afize kapılarını açıyor

Remm Karadeniz Pide Nilüfer'de yeni şubesini açtı

Bursa’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı

İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi

Nilüfer'de ramazan sokağı kapılarını açıyor

Nilüfer’de kaçak yapılara yıkım

Yıldırım Belediyesi'nden gençlere akademik destek

İnegöl’de akıma kapılarak 2’nci kattan düşen işçi ağır yaralandı

Bursa'da hatalı sollama can aldı!

Bursa’da korkutan yangın: Ev küle döndü

Mezopotamya’nın kadim ezgileri Kestel’de yankılandı

Osmangazi’den çocuklara yeşil-beyaz sürpriz

Türk tenisi Bursa’da zirve yaptı

Türk mobilyası için ABD pazarı yeni sıçrama alanı olacak!

Kredi kartı limitlerinde yeni dönem başladı

İnegöl'de alkollü bisiklet sürücüsüne 11 bin TL ceza

AK Parti Bursa’da 63. İl Danışma Meclisi coşkusu

CHP'den kanun teklifi: Memura yılda 2 kez asgari ücret ikramiyesi

Otoyolda korkunç ölüm... Gişelere saplandı, alev aldı!

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Yükleniyor