Başkan Taban gençlerle Turgutalp Anadolu Lisesi’nde

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Genç Bakış buluşmalarında öğrencilerin fikirleriyle şehrin geleceğini şekillendiriyor.

BURSA HABER 13.12.2024 16:14:00 0
Başkan Taban gençlerle Turgutalp Anadolu Lisesi’nde

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ortak akıl ve gençlerin fikirlerinin şehre doğrudan yansıması adına okullarda yaptığı Genç Bakış buluşmaları kapsamında bu hafta Turgutalp Anadolu Lisesine konuk oldu.

 

 

İnegöl’ün geleceğini ortak akıl ile şekillendiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, özellikle gençlerin vizyon ve fikirlerinden faydalanmak adına yeni dönemde lise düzeyindeki okullarda “Genç Bakış” ismiyle düzenlenen gençlik buluşmalarında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu organizasyonlarda gençlerin fikir ve önerilerini dinleyen Başkan Taban, aynı zamanda öğrencilerin eleştirilerine yanıt verip isteklerini de tek tek not alıyor. Her hafta farklı bir okulda öğrencilerle bir araya gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu hafta Turgutalp Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

 

 

 

TURGUTALP ANADOLU LİSESİ’NİN TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA MEZUNLARI VAR

Başkan Taban öğrencilerle okulun çok amaçlı salonunda buluştu. Programda öğrencilerle birlikte okul idarecileri ve öğretmenler de yer aldı. Öğrencilerle yapılan buluşmada kısa bir selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Talip Yediyıldız, “Turgutalp Anadolu Lisesi olarak özel bir günü yaşıyoruz. Belediye Başkanımızı ağırlıyoruz. Okulumuz 1989 yılında açıldı. Açıldığı dönemde İnegöl’ün bugünkü fen lisesi düzeyindeydi. Yenişehir, Kestel ve Gürsu gibi komşu şehirlerden de öğrenci alıyordu. Bugün ülkemizin dört bir yerinde bu okuldan mezunlarımız var” dedi.

 

 

AMACIMIZ SİZİN BAKIŞ AÇINIZLA İNEGÖL’Ü GÖRMEK

Daha sonra Belediye Başkanı Alper Taban mikrofonu alarak kısa bir giriş konuşması yaptı. Başkan Taban programın içeriğinden de bahsederek; “Programımızın adı Genç Bakış. Öncelikli amacımız sizlerin bakış açısıyla İnegöl’ü görmek. Bunun için de böyle buluşmalar yapıyoruz. Şehrimizin geleceği adına aldığımız kararları, yaptığımız projeleri sizlerden gelen bildirimlere göre şekillendiriyoruz. Dolayısıyla bu sistemin sürekli bir döngü içerisinde kalması önemli. Sizlerden sürekli bildirimler bekliyoruz. Bugün de buraya yaptıklarımızı anlatmaya değil, sizleri konuşturmaya ve dinlemeye geldim. Bizim farkında olmadığımız ya da sizin bekleyip bizim programa almadığımız bir konu var mı onları duymak istiyoruz. Önceki dönem gençlerimiz 17.00’dan sonra kütüphanenin kapandığını, ders çalışacak bir yer olmadığını söylemişti. Notlarımızı aldık. Baktık ki şehrimizde böyle bir ihtiyaç var. Pek çok öğrencimizin böyle bir beklentisi var. İşte Nöbetçi Kitaphanelerimiz böyle oluştu. Bugün şehrimizde 5 merkezimiz var” diye konuştu.

 

 

Konuşma sonrası sözü gençlere bırakan Başkan Alper Taban, gençlerin şehre dair fikirleri, şikayetleri, talep ve önerilerini dinledi. Bu beklentiler üzerine istişareler yapılarak uygulanabilirlikleri tartışıldı.

Bursa’da burçak toplamaya giden adam avcı kurşunuyla öldü

Nilüfer’de atıl araziler hatıra ormanına dönüşüyor

Bursa’da apartman çatısında yangın paniği

15 yıl hapis cezası bulunan firari İnegöl’de yakalandı

Bursa Şoförler Odası’ndan APP plaka açıklaması

ABD Başkanı Trump’tan barış sinyali

Yenişehir’de doğal ekmek lezzeti Yesaş’ta

Büyükşehir'den Keles'e kardeşlik sofrası

Gemlik’te barınak önünde hayvanseverler eylem yaptı

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Mollaarap’a yeşil koridor geliyor

Bursalıları kazıklayan işletmelere ceza yağdı

Bursa'da ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücüye 200 bin TL ceza

Devlet Bahçeli'den füzeler hakkında sert uyarı: Türkiye üzerinde kumar oynanmaz

İsrail’in propaganda hesaplarında Türkiye paniği

Kestel sokak iftarlarıyla dayanışmayı güçlendiriyor

Ulu Cami’de Ramazan mahyası: “Zekat Berekettir”

İran’dan ateşkes için güvence şartı

Osmangazi’de Ramazan bereketi Emek’te paylaşıldı

Bursa’da otomobil apartman bahçesine savruldu

İnegöl’de kayıp çocuk ekipleri harekete geçirdi

İnegöl’de kazada hayatını kaybeden Öykü toprağa verildi

İnegöl’de iftar hazırlığı sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'dan gelen bir füze daha imha edildi

Nilüfer'de 4 kaçak yapı yıkıldı!

Saliha Erdim Yıldırımlılarla buluştu

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar vardır

Putin’den Hamaney’e tebrik

Osmangazi’de gönül sofrası Kiremitçi’de kuruldu

İznik’te evin çatısı küle döndü

Yükleniyor

loading