Tarih: 26.03.2024 15:34

Başkan Taban her kapıda sevgiyle karşılanıyor

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal ve merkez ayrımı yapmadan tüm mahalleleri ziyaret eden Taban, STK'lar, fabrikalar ve çeşitli organizasyonlarda vatandaşla buluşuyor.

25 Mart Pazartesi günü İnegöl'e gelen Taban'a AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ayhan Salman ve Davut Gürkan, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram da eşlik etti.

Cumhur İttifakı heyeti, Çilek Mobilya, Küçükçalık Tekstil ve Starwood firmalarını ziyaret ederek işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Mer-Pa Kapalı Pazar Yerinde düzenlediği iftar programına da katılan heyet, binlerce İnegöllü ile birlikte oruçlarını açtı.

Gastro İnegöl Tesisleri'ni de ziyaret eden Taban ve beraberindekiler, Somuncu Baba Camisinde teravih namazını kıldıktan sonra Kafkas Spor Kulübü ve İnegöl Şavşatlılar Derneği'nin programlarına katıldı.

Yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Taban, her programda vatandaşlarla sohbet ederek İnegöl için projelerini anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —